zaterdag 1 september 2012

Nieuwe Webshop : The Make Up Spot

The Make Up Spot heeft vandaag haar deuren geopend. Hiermee is Nederland een beauty webshop rijker geworden. En wat voor 1! Hier worden exclusieve merken verkocht die je niet zal vinden in de Nederlandse winkels. Denk hierbij aan Wet 'n Wild, Barry M, Orly en Kleancolor. Hele mooie merken die ook nog eens goed betaalbaar zijn! Ik heb al even een kijkje op de site genomen en ben heel enthousiast geworden. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.......

The Make Up Spot is een initiatief van Chantal Loenen. Veel van jullie zullen haar misschien kennen van haar blog By Sjanty. Dagelijks komt ze voor haar blog in aanraking met mooie make-up producten en droomde zij al een tijdje van haar eigen plekje op het web met al haar favoriete producten en merken bij elkaar. Vandaag is dat een feit geworden met de lancering van The Make Up Spot waar met 1 simpele druk op de knop de exclusieve merken zichtbaar worden die niet in de Nederlands winkels verkocht worden. En ook nog eens exclusivly spotted for YOU!

Op dit moment bestaat het assortiment uit producten van de merken Wet 'n Wild, Barry M, Orly en Kleancolor. In de toekomst is het de bedoeling dat hier veel meer mooie merken aan toegevoegd zullen worden. Naast het aanbieden van kwalitatief goede en betaalbare producten hecht The Make Up Spot ook veel waarde aan een goede en snelle service. Een goede service is iets waar ik geen moment aan zal twijfelen en ook de snelle service is veelbelovend. Er wordt naar gestreefd om de bestelling nog diezelfde dag of de dag ernaar te versturen. Dit is natuurlijk geweldig, want ik herken het van mezelf dat ik een snelle levering altijd erg fijn vind. Zo kan ik snel mijn bestelde producten bewonderen en gaan gebruiken.

Woon je in België? Wees dan niet getreurd en neem gerust ook een kijkje in de webshop, want The Make Up Spot verzendt ook naar België! 
Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen op de site van The Make Up Spot en dat jullie net zo enthousiast gaan worden als mij. 

Veel Liefs,
Lies