woensdag 12 december 2012

Even kletsen....... Nog even 25, kerstbomen & moe zijn

Normaal heb ik niet twee even kletsen artikelen zo kort achter elkaar dat er maar 2 weken tussen zit, maar deze maand heb ik eigenlijk zoveel te vertellen. Ook naar aanleiding van mijn vorige even kletsen artikel waar ik toch ook even van wil laten weten hoe sommige dingen gegaan zijn zoals bijvoorbeeld de cursus. Lees snel verder.......

Vorige week is niet echt een lekker weekje voor mij geweest. Zo had ik de 2 dagen cursus en zowel geestelijk als lichamelijk heeft dat een behoorlijke invloed op mij gehad. Het was een BHV cursus en naast mijn paniekaanvallen is het ook niet prettig als je hypochondrie (ziektevrees) hebt bij een cursus die over allerlei lichamelijke dingen gaat. Het heeft erg veel energie gekost waardoor ik op dit moment oververmoeid ben. Ik heb bijna nergens zin in en heb ik wel zin om iets te doen, dan lukt het vaak niet. Alleen waar ik nog wel het meeste van baal is dat mijn slik en stik angst weer lichtelijk terug is gekomen. Vorig jaar had ik dat ook rond deze tijd en toen ben ik 7 kg afgevallen in 2 weken tijd, dus ik hoop dat het dit keer allemaal wat beter zal verlopen.

De enige oplossing op dit moment is zoveel mogelijk rust pakken en vooral de dingen doen die mij ontspannen. Ik hoop daarom niet dat het van invloed zal zijn op mijn blog, want artikelen schrijven vind ik erg leuk. Toch zullen er misschien dagen zijn dat ik even een stapje terug moet doen, want doe ik dat niet ga ik over mijn grenzen heen en zal het alleen erger worden. Mocht er zo'n dagje komen dan hoop ik dat jullie dat begrijpen en dat het niet is dat ik geen artikel wil schrijven, maar dat ik even dat stapje terug moet doen voor mijn gezondheid. 

Een heel ander onderwerp is dat ik heerlijk zit te genieten in huis. Ons huisje is lekker kerstklaar of tenminste er staat nog meer op zolder waar ik toch nog even tussen wil kijken om nog meer te versieren. We hebben op dit moment 2 kleine kerstbomen er staan die we vorig jaar bij de Action gekocht hebben. Een grote kerstboom vinden wij wel heel erg mooi, maar het past gewoon niet in ons kleine huiskamertje. Ook zit er een heel groot voordeel aan, want op deze manier kunnen me ma en ik allebei onze eigen kerstboom naar onze smaak maken haha. Is jullie huis ook al kerstklaar?

Het kerstpakket beginnen me ma en ik alleen een beetje een zwaar hoofd in te krijgen of wij die wel zullen ontvangen. Vorig jaar kregen we al heel vroeg een brief dat we hem op konden halen in de laatste 2 weken voor de vakantie. Tot nu toe hebben we nog steeds niks te horen gekregen en volgende week is het alweer de laatste week voor de vakantie. 

Ik bedacht mij vandaag ook ineens dat ik nog maar een maandje kan genieten van het 25 jaar zijn! 12 Janauri zal ik de 26 gaan zien en dan zit ik alweer aan de andere kant van de 20 wat ik heel stiekem niet zo leuk vind haha. Zal ik maar gewoon nog een jaartje volhouden dat ik 25 ben? haha. Ik hoop in ieder geval dat ik dit jaar wel een hele leuke verjaardag zal hebben, want 2 jaar geleden lag ik met griep op bed en waarschijnlijk was dat de Mexicaanse griep en vorig jaar konden er maar 2 mensen komen. Dit jaar of eigenlijk volgend jaar (wat klinkt dat toch ver weg haha) hoop ik toch wel dat ik een super dag ga hebben.

Dit was het denk ik wel weer zo'n beetje en heb jullie weer een beetje bijgekletst wat er de afgelopen 2 weken allemaal in mij leven speelde. Het is jammer genoeg weer niet een heel positief artikel geworden, maar ik hoop dat daar snel verandering in zal komen met alle leuke dingen die eraan komen, want ondanks alles kijk ik daar nog steeds heel erg naar uit! 

Hebben jullie al leuke plannen voor de feestdagen/kerstvakantie?

Veel Liefs,
Lies

bron foto