dinsdag 11 december 2012

Tag : December

We zitten alweer bijna 2 weken in December en vind dit toch altijd wel de leukste en mooiste maand van het jaar. Alle gezelligheid en sfeer die deze maand met zich meebrengt kan ik zo van genieten. Alleen jammer genoeg gaat die daardoor ook altijd wel weer heel snel voorbij, maargoed daar denken we nu nog lang niet aan haha. Vandaag heb ik voor jullie een tag die over de maand December gaat. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.......

1. Wat vind je het leukst aan de maand december?
Ik denk dat de vraag beter kon zijn wat ik niet leuk vind aan de maand December, want deze maand heeft gewoon veel te veel  leuke dingen. Als eerste de sfeer van deze maand vind ik echt zo fijn. De dagen die korter worden, huizen die verlicht worden met alle lampjes, kaarsjes, winterse geuren echt zo fijn allemaal. De feestdagen zelf natuurlijk dat je samen bent met de mensen die je heel dierbaar zijn en de voorbereidingen die daarbij komen kijken zoals de kerstkaarten maken/versturen, je look bedenken en rondkijken in de winkels om ideeen op te doen voor het eten . De kerstvakantie ook een leuke bijkomstigheid dat ik 2 weken vrij ben en ja kijk toch ook wel erg uit naar mijn kerstpakket haha. Genoeg leuke dingen opgenoemd? haha
2. Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen? 
Ik heb eigenlijk niet echt een favoriete parfum voor de feestdagen,  maar het moet wel een warme geur zijn. Ik denk dat ik daarom dit jaar voor de parfum van Gabriella Sabatini ga.

3. Wat zijn drie producten waar je niet zonder kan deze maand?
Dat is best een makkelijk vraag. Dat is zeker te weten een lippenbalsem, want die verslijt ik momenteel al achter elkaar. Een handcreme, want mijn handen worden echt zo droog in de winter dat het gewoon pijnlijk gaat worden. Als laatste product een bodylotion/bodybutter, want ook de rest van mijn lichaam heeft heel wat te verduren met het koude weer.

4. Wat is jouw favoriete look voor deze maand?
Qua make-up doe ik altijd vrij weinig dan is het alleen een concealer, blush en eventueel nog een matterende poeder. Alleen met de feestdagen ga ik natuurlijk wel wat meer uitpakken.

5. Wat is je favoriete meest glitterende product?
Dat is absoluut glitternagellak in alle kleuren die jij je kan bedenken. Ik ben sowieso gek op glitterlakjes en deze maand ben ik daarmee ook weer lekker aan het uitpakken.
6. Wat is je favoriete kerstversiering?
Hmm dat is een moeilijke. De kerstboom vind ik natuurlijk heel erg leuk, maar ik ben ook heel gek op kerstmannen en sneeuwpoppen en natuurlijk niet te vergeten een mooie verlichte ster voor je raam. 

7. Van welk snoepgoed ga je veel te veel eten deze maand?
De maand is nog maar net begonnen, maar ik eet me al dagen rot in de chocolade en dan vooral chocolade pepernoten en ook rond de kerst eet ik altijd veel chocolade. Oliebollen en appelflappen zullen wel niet onder snoepgoed vallen, maar ook dat eet ik wel deze maand.

8. Wat is je favoriete kerstfilm/serie?
Mijn favoriete film is toch echt wel The Grinch. Ik heb hem jaren geleden gezien in de bioscoop en sindsdien gaat er geen jaar voorbij dat ik hem niet kijk, want bijna elk jaar komt die wel op tv en dan moet ik hem gewoon weer zien.
9. Wat hoop je dat de kerstman je geeft dit jaar?
De kerstman zal mij vrij weinig geven dit jaar, want hij heeft dit jaar niet zoveel centjes. Ik vind dus alle kleine dingen die ik zal krijgen al heel erg leuk en zal ook geen verlanglijstje maken en wat ik natuurlijk het meeste hoop is dat hij me een super kerst gaat geven waar al de mensen die mij dierbaar zijn bij zullen zijn.

10. De feestdagen draaien om liefde voor je medemens. Wil je iemand een shout-out geven?
Ik zou iedereen wel een shout-out willen geven, want ik vind toch altijd wel dat iedereen zoiets verdiend. Om dan toch ergens te beginnen met een shout-out dan zou ik zeggen kijk naar de comments hieronder van de lieve mensen de moeite namen om een berichtje achter te laten. Om ook iemand te zeggen die ik enorm veel liefde wil sturen dat is mijn moeder. Zij staat altijd voor mij klaar en dat waardeer ik zo enorm en zeker omdat ik weet dat het niet altijd even makkelijk is met mijn angststoornis.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen en je bent natuurlijk vrij om hem over te nemen, want ik ben ook wel heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Veel Liefs,
Lies

Bron foto's 1, 2 en 4