donderdag 27 december 2012

My Christmas presents

Op kerstavond hebben me ma en ik elkaar kerstcadeaus gegeven. We hadden hiervoor een maximaal bedrag van 20 euro afgesproken en we moesten gewoon voor elkaar kopen waarvan we dachten dat vind de ander vast wel leuk. Geen lijstje en niet zeggen wat je graag wil hebben, maar gewoon shoppen! Al hebben we stiekem toch wel goed opgelet de laatste tijd of 1 van de 2 misschien toch iets liet vallen met wat ze graag wou hebben haha. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van mijn moeder kreeg. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.......

Geurkaarsjes kan je mij altijd wel blij mee maken, want ik ben er echt gek op. Ik kreeg van mijn moeder een zak met magnolia geurkaarsjes en een Air Wick geurkaars. Beiden zijn ze echt heel erg lekker!

Zoals op de eerste foto te zien is kreeg ik een hele mooie schaal met een Boeddha erop en 2 lotussen waar ik de geurkaarsjes in kan doen. Ik vind dit echt zo mooi en ik ga hem ook een heel mooi plekje in mijn slaapkamer geven.

Dit zijn lampjes in de vorm van roosjes. Deze kan ik ook op de schaal met de boeddha leggen voor als ik een keer de kaarsjes niet aan heb. Ook deze vind ik erg leuk, want sfeerverlichting kan ik nooit genoeg hebben.

Ik had een muts en handschoenen gekocht, maar voor een sjaal kon ik maar steeds niet slagen. Van mijn moeder kreeg ik er 1 voor de kerst en hij is zo lekker warm. Ook heeft ze de sjaal in precies dezelfde kleur als mijn handschoenen en muts gevonden wat ik heel erg leuk vind.

 Dit vind ik echt zo mooi! Het zijn muurstickers met mooie spreuken erop. Ik wil ze alleen niet direct op de muur plakken, want dat vind ik toch een beetje zonde. Ik ga ze denk ik op een plank ofzoiets plakken zodat ik ze aan de muur kan hangen en ook weer kan verplaatsen.

Het laatste cadeau ben ik ook blij mee. Musk is namelijk een hele lekkere geur. Ik moest alleen wel lachen toen ik hem uitpakte. Ik heb voor mijn moeder namelijk precies hetzelfde setje gekocht haha.

Wat ik voor mijn moeder heb gekocht is misschien ook wel leuk om te vertellen. Ik heb er namelijk geen foto's van gemaakt. Een handcrème van The Body Shop, een boekje "Mama schrijft", Een oortjesmuts die ze heel erg leuk vond toen ik ze gekocht had, Musk parfum setje, Een lakje uit de Catrice Spectaculart LE en een nagellakdroger met een nagelborsteltje erbij.

Ik ben in ieder geval heel erg blij met de cadeaus die ik gekregen heb. Bedankt mam! 

Hebben jullie ook leuke cadeaus gekregen voor kerst? 

Veel Liefs,
Lies