dinsdag 12 februari 2013

3 Nieuwe Essence Colour en Go nagellakken

Ik zat er al een tijdje op te wachten en gisteren was het zover dat ik eindelijk hier bij Kruidvat het nieuwe assortiment van Essence tegenkwam. Bij de assortiment update gingen er een paar lakjes weg, maar er kwamen er ook weer wat voor terug. Ik was bij een kleine Kruidvat en daar zag ik 3 nieuwe kleuren liggen die allemaal erg mooi zijn. Vandaag heb ik de swatches voor jullie van deze 3 lakjes. Kijk snel verder.......


De 3 kleuren die ik meegenomen heb zijn 145 Flashy Pumpkin, 146 That's What I Mint! en 147 Miss Universe. De flesjes en kwastjes zijn gewoon precies zoals we gewend zijn van Essence en zelf vind ik ze ook altijd prima lakken. De lakjes zijn totaal verschillend van elkaar qua kleur, maar ik vind ze wel stuk voor stuk erg mooi.

Swatches :
145 Flashy Pumpkin - Ik kan eigenlijk niks anders over dit lakje zeggen, dan dat hij echt knaloranje is. Op de foto lijkt die donkerder dan dat hij daadwerkelijk is. Het lijkt mij ook heel mooi om dit lakje met een andere felle kleur te combineren. Het lakje dekte na 2 lagen.

146 That's What I Mint! - Een heel mooi pastelkleurig lakje. Zelf ben ik er nog niet helemaal over uit of het nou echt een mintkleurtje is of dat die toch meer neigt naar een lichtblauwe kleur. Er zitten ook hele kleine shimmers in deze nagellak, maar die zie je helaas niet op de foto. Dit lakje dekte na 2 lagen.


147 Miss Universe - is een donker, maar vooral ook wel een bijzonder lakje vind ik zelf. Het heeft een blauw/groene kleur en zit boordevol mooie glitters. Dit lakje dekte ook na 2 lagen.

Deze lakjes kosten €1,69 per stuk.

Wat vinden jullie van deze 3 nieuwe kleurtjes van Essence? Hebben jullie misschien ook al 1 van de nieuwe lakjes aangeschaft?

Veel Liefs,
Lies