zondag 17 maart 2013

DIY setjes paas decohangers maken van de Action

Zelf iets maken voor de feestdagen vind ik toch wel het leukste. De voorpret die je ermee hebt om het  te maken en het daarna in je huis te laten pronken vind ik gewoon geweldig. Over 2 weken is het alweer Pasen en toen ik 2 setjes bij de Action tegenkwam waar je zelf paashangers mee kan maken, toen moesten ze gewoon mee. Ze zijn vrij simpel te maken, maar dat maakte het niet minder leuk voor mij. Kijken jullie met mij? Lees dan snel verder.......

Ik nam 2 setjes mee en volgens mij waren er ook niet meer verschillende. In het linker setje zitten hangers in pastel kleuren en in het rechtersetje zitten meer felle kleuren. 


Inhoud pastel setje

Inhoud felle kleuren setje
In beide setjes zal je vinden : 6 dik kartonnen afbeeldingen, 2 linten, 2 kwastjes, 2 kralen en een korte beschrijving hoe je ze maakt.

Voorbeelden
Op de achterkant zie je voorbeelden van hoe de paashangers eruit gaan zien. Alleen zelf vind ik het toch altijd leuker om het net iets anders te maken dan beschreven wordt. Ik heb er daarom ook nog wat haakgaren bijgepakt en sommige lintjes op een andere manier gebruikt. Hieronder kunnen jullie het resultaat hiervan zien.

Pastel setje

Felle kleuren setje
Zelf vind ik ze wel erg leuk geworden. Ook zijn ze gewoon vrij simpel te maken, dus ben je niet zo heel creatief aangelegd, maar lijkt het je leuk toch eens zelf iets te maken voor de Pasen, dan vind ik deze setjes zeker wel een aanrader. Ook lijkt het mij heel leuk om dit samen met kinderen te maken.

Nu weet ik ook dat veel mensen niet kunnen haken en ook vaak niemand in hun omgeving hebben die dat kunnen. Mocht je toch graag de gehaakte stukjes willen hebben om te ze op te hangen, dan kan je die ook vingerhaken. Dit hebben denk ik de meeste mensen wel eens geleerd op school of van vrienden/vriendinnen en ze zien er dan hetzelfde uit als dat ik ze gemaakt heb. Deze kan je ook net zoals de lintjes gewoon aan de bovenkant dichtknopen. De strikjes bij de haasjes heb ik gewoon gemaakt zoals je veters strikt en de uiteinden schuin afgeknipt.

Deze setjes zijn bij de Action te koop voor €0,99 per stuk.

Zijn jullie graag creatief bezig voor de feestdagen? En heb jij misschien al iets gemaakt voor de Pasen of ben je dat van plan om te doen?

Veel Liefs,
Lies