vrijdag 15 maart 2013

My Nails : Spring Polka Dots

Ik gebruik veel glitters op mijn nagels en ik combineer kleurtjes, maar echt een nail art heb ik nog nooit gemaakt. Dit vind ik erg jammer, want je kan zoveel leuks op je nagels maken. Ik heb daarom besloten daar eens mee aan de slag te gaan en ik ben simpel begonnen met een polka dot nail-art in vrolijke kleurtjes voor de Lente. Het leek mij daarom wel leuk om deze eerste nail art met jullie te delen in een My nails artikel. Kijk snel verder.......

Alle nagels hetzelfde doen vond ik toch net een beetje saai en zeker omdat het zo'n simpele beginners nail art is. Daarom heb ik op mijn pink en duim een lief lichtroze kleurtje als basislak gebruikt met mintgroene dots. Op de andere 3 vingers heb ik het net andersom gedaan. Hier is het basislakje mintgroen en de dots lichtroze.
De kleuren die gebruikt heb zijn 2 lakjes van Essence en de roze heet 106 Free Hugs en de mintgroene 146 That's what i mint! Deze beide kleuren zijn nog te koop. Om de dots te maken heb ik de Nail Art Duo Stylist van Essence gebruikt. Deze had ik een paar weken geleden gekocht en ik moet zeggen dat die erg fijn werkt.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien ook al was het mijn eerste nail art en is die niet helemaal perfect. Op mijn wijsvinger kwam ik er namelijk achter dat de dots niet helemaal droog waren en streek ik ze iets uit toen ik de top coat aanbracht.  Ook hoop ik met deze kleurtjes de Lente wat sneller hierheen te lokken haha.

Wat mijn volgende probeersel gaat worden dat weet ik nog niet, maar als het lukt laat ik het zeker weer voorbij komen in een artikel. Ik ben nu ook wel heel benieuwd hoe zijn jullie nail art skills?

Veel Liefs,
Lies