zondag 12 mei 2013

My Week in Pictures - Week 19

Normaal doe ik een my life in pictures artikel elke maand, maar ik merk dat ik dan toch minder foto's maak en vaak vergeet ik dan ook dingen die toch eigenlijk ook wel een foto waard waren om die dan ook te fotograferen of ik laat bewust foto's weg omdat het artikel anders misschien te veel foto's gaat bevatten. Daarom heb ik besloten om vanaf nu elke week een my week in pictures artikel te maken en deze zal, voor zover mogelijk, elke Zondag online komen. Kijken jullie mee naar de my week in pictures van de afgelopen week? Lees dan snel verder.......

Door een foutje bij de McDonalds kregen wij van de buren 2 heerlijke milkshakes. Ook zat er 1 met kokossmaak bij en daar was ik toch wel heel nieuwsgierig naar hoe die zou smaken.


Ik kreeg een pakketje in de bus waarvan ik niet wist wat erin zat. Toen ik het heen en weer bewoog leek het wel een zak knikkers. Het bleek een hele zak Tikkels drop/drop-caramel te zijn waarvan ik een proefmonster had aangevraagd. Ik had alleen niet verwacht dat er een hele grote zak op de deurmat zou belanden haha.


Be Yourself Every Day bestond 1 jaar!


Deze reep kreeg ik van een vriendin van mij en had hem nog nooit gehad. Deze week ben ik hem gaan proeven en hij is echt ontzettend lekker!


Hier was ik de spulletjes voor mijn eerste winactie bij elkaar aan het zoeken. Ik vond dit erg leuk om te doen.

Ik had al wel wat van de oranje hagelslag zo geproefd uit het blikje, maar op brood had ik het nog niet gehad. Ik heb wel een klein beetje nog in een potje bewaard die ik in het blikje ga zetten als deze verder leeg is.

Met het mooie weer komen de hommeltjes ook weer tevoorschijn. Ik vind het zulke mooie beestjes dat ik deze gewoon even op de foto moest zetten.

Ook was het niet alleen de week van de verjaardag van mijn blog, maar werd ook mijn lieve oma op 8 Mei 80 jaar!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en vinden jullie het ook leuk als ik dit elke week terug laat komen.

Veel Liefs,
Lies