woensdag 5 juni 2013

Catrice LE Hip Trip nagellakken

De nieuwe LE Hip Trip van Catrice ligt inmiddels alweer een tijdje in de winkels. In eerste instantie was ik niet zo enthousiast over de nagellak kleuren. Ze waren wel mooi, maar alleen de groene trok mij echt om hem te kopen. Later is daar nog de koraal kleurige bijgekomen. Mijn moeder daarentegen was wel heel enthousiast over de kleuren en zij kocht er nog 2 bij die zij heel mooi vond. Vandaag heb ik daarom voor jullie swatches van 4 van de 5 nagellakken uit de Catrice LE Hip Trip. Kijken jullie mee? Lees dan snel verder.......

Van links naar rechts zijn dit de kleuren :

C02 Green Days
C03 The Salmon Dance
C04 Wheels On Fire
C05 Nude & Rude

Swatches :
C02 Green Days is een heel mooi groen kleurtje met een hele mooie zilveren shimmer erdoor. Deze kleur dekte na 2 lagen.


C03 The Salmon Dance is een mooie zalmkleur met ook weer de zilveren shimmer erdoor. Deze kleur dekte goed na 3 lagen.


C04 Wheels On Fire op de foto komt deze kleur niet helemaal overeen met hoe die er echt uitziet. Ik vind hem dan toch net iets meer een roze gloed erdoor hebben zoals op de eerdere foto's denk ik beter te zien is. Deze dekte ook weer prima na 2 lagen.


C05 Nude & Rude is zoals de naam al zegt een nude kleur. Normaal ben ik absoluut niet van de nude kleuren, maar deze vind ik echt heel erg mooi. Deze kleur dekte goed na 3 lagen.

Ik ben wel heel tevreden over de nagellakken uit de Catrice LE Hip Trip ook al was ik er eerst niet zo enthousiast over. Nu denk ik toch dat ik ook de 2 kleuren die ik nog niet gekocht had erbij ga kopen. De kwastjes zijn erg fijn tijdens het lakken en ook het uiterlijk van de potjes vind ik erg leuk. De grijze doppen met de mooie versiering geven het toch wel echt iets speciaals.

Wat vinden jullie van deze nagellakken en zit er misschien een kleur tussen die je wel wilt kopen of misschien als gekocht heb?

Veel Liefs,
Lies

Ik ben ook nog wel benieuwd wat vinden jullie van de foto's? Doordat mijn camera met plakband aan elkaar zit en ik nu nog geen geld voor een nieuwe heb besloot ik namelijk de foto's met mijn telefoon te maken. Ik weet dat ze daardoor niet van perfecte kwaliteit zijn, maar ik hoop dat ze wel goed te doen zijn om dat nu als overbrugging te gebruiken totdat ik een andere camera heb. Laat het mij vooral weten in de comments wat jullie ervan vinden!