donderdag 6 juni 2013

Random Favorites - Mei

Ik kwam erachter dat ik vorige maand helemaal geen random favorites artikel heb gemaakt. Deze maand is het daarom zeker weer tijd om die te maken en heb ik weer een aantal van mijn favoriete producten op een rijtje gezet. Benieuwd naar mijn random favorites van de maand Mei? Kijk dan snel verder.......

Hoe lang ik dit al niet gegeten had weet ik niet, maar het was toch wel heel wat jaren geleden. Bij de Aldi kwam ik een grote pot tegen en sindsdien ben ik weer verslaafd aan de hazelnootpasta. Ik moet er alleen wel weer snel van afkicken, want het is nou niet bepaald iets wat goed bij het afvallen past haha.


Ik gebruik veel verschillende parfums, maar deze maand ontdekte ik weer mijn Christina Aguilera parfum en hij blijft gewoon zo lekker.


Ik vind een highlighter altijd zo mooi staan en dit is de highlighter die ik de laatste tijd echt het meest heb gebruikt. Hij is van Catrice en komt uit de LE SpectaculART.


De moustache ring is al voorbij gekomen in de my week in pictures artikel van week 22, maar ik heb er ook een ketting bij. Sinds ik ze gekocht heb draag ik ze bijna elke dag.


Ik ben momenteel gek op de douchegels met body lotion erin. Het scheelt toch voor mij best veel tijd. Toen ik uitgekozen was om de Shower + lotion van Fa te testen was ik daarom ook helemaal blij. Inmiddels is het mijn favoriete doucheproduct geworden. Hier komt daarom ook nog zeker een review van!

Was wat jou favoriete product of item van de maand Mei?

Veel Liefs,