vrijdag 7 juni 2013

Wist je dat? 10 willekeurige feiten over mij #3

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik mijn laatste wist je dat? artikel maakte. Een artikel waarin ik jullie 10 willekeurige feiten over mezelf vertel. Het leek mij daarom leuk om er vandaag weer eens 1 te maken.  Ik heb weer 10 willekeurige feiten over mezelf op een rijtje gezet en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Zo ja, lees dan snel verder.......


Wist je dat.......

#1
....... ik 2 keer over mijn enkelbanden gescheurd heb?
De eerste keer was in groep 8 tijdens gym. Ik bleef toen achter de kast hangen met mijn voet en toen kwam ik zittend op de grond terecht met mijn been gebogen naast mij. De tweede keer was op mijn 19e. Ik vergat toen een traptree en kwam weer ongelukkig terecht op mijn voet en toen had ik aan mijn andere enkel gescheurde enkelbanden.

#2
....... ik gesmolten kaas echt niet lekker vind? 
Normale kaas op brood of een blokje kaas vind ik heerlijk, maar zodra het gesmolten is schud ik ervan haha. Een tosti zal je mij daarom ook niet zien eten net zoals pizza.

#3
....... ik op jazzballet heb gezeten? 
Dit was in mijn basisschool tijd, maar helaas heb ik het niet jarenlang kunnen doen, want de club waar ik het bij deed had steeds minder kinderen die het wilden doen. Ik heb wel 1 keer een uitvoering gehad wat ik heel erg spannend, maar ook heel leuk vond. Alleen ook daar kwamen maar 3 leerlingen opdagen. Dit was trouwens op het liedje Dromen zijn bedrog van Marco Borsato. Een liedje die mijn moeder niet meer kan horen door al het oefenen en waarvan ik nog steeds het hele dansje ken haha.

#4
....... ik echt gek was op zuur snoep? 
Ik was echt gek op zure matjes, zure perzik ringetjes, zure wormen en vooral zure beertjes. De zure beertjes kon je toen alleen bij de C1000 kopen en die kocht mijn oma dan ook regelmatig voor ons beide, want zij was er zelf ook gek op. Op dit moment snap ik alleen niet meer dat ik dat allemaal zo lekker vond als ik mijn kaken samen voel trekken als ik toch weer eens iets zuurs eet haha.

#5
....... ik op mijn 12e echt een trainingspakken periode heb gehad?
Ik kreeg voor mijn 12e verjaardag voor het eerst merkkleding. Dit waren 2 Adidas trainingspakken waar ik helemaal gek op was. Ik droeg ze daarom ook echt elke dag. Ik was zelfs zo gek om nog midden in de winter in mijn Adidas trainingsbroek rond te lopen met alleen een Adidas t-shirt erboven.

#6
....... ik bang ben om onder water te zwemmen?
Tijdens zwemles ben ik een keer te diep het water ingedoken en toen kon ik oppervlakte niet meer vinden. Ik ben daardoor behoorlijk in paniek geraakt en sindsdien durf ik niet meer onder water te zwemmen.

#7
....... mijn favoriete vakken op school Engels en Wiskunde waren?
Engels was vooral een favoriet vak omdat ik de taal heel mooi vond en het mij ook echt interesseerde. Wiskunde kwam denk ik doordat ik altijd al gek ben geweest op het met cijfertjes bezig zijn.

#8
....... ik platvoeten heb?
Schoenen kopen vind ik daardoor altijd heel moeilijk, want ik kan er vaak niet zo op weglopen. Ik draag daarom ook zelden hakken. Ik heb daarbij altijd een ruimte tussen mijn voet en het stuk waar de hak naar beneden gaat. 

#9
....... ik allergisch ben voor groene kiwi en verse ananas?
Ik vind het beide heel erg lekker, maar zodra ik het eet gaan mijn tong en keel branden. Bij ananas uit blik of groene kiwi waar een schijfje van op een taart zit krijg ik nooit last van. Ik denk dat het te maken heeft met de schillen die eraan zitten dat daar een stof inzit waar ik niet tegen kan.

#10
....... ik 3 verschillende beugels heb gehad?
Mijn tanden stonden echt heel erg scheef en vooral mijn voortanden stonden helemaal naar voren. De meeste dachten dat ik veel geduimd had, maar bij mij zijn mijn tanden gewoon zo doorgekomen. Ik heb daarvoor 3 verschillende beugels gehad en dat heeft het gelukkig wel veel beter gemaakt. Alleen helemaal recht staan ze nog niet doordat ik in die tijd geen kiezen heb laten trekken en toen werd mij al verteld dat ze daardoor weer wat scheef konden gaan staan. Ook heb ik mijn laatste beugel korter kunnen dragen dan nodig was doordat wij in die periode geen geld meer hadden voor alle controles.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer 10 willekeurige feiten over mij te weten te komen!

Veel Liefs,
Lies