dinsdag 9 juli 2013

Preview : Catrice LE Glamazona

Deze maand staat ons weer een hele leuke LE te wachten van Catrice en deze heet Glamazona. In deze LE gaat Catrice de jungle meenemen naar de stad met veel krachtige kleuren die afgewisseld worden door metallics.  Ik zie al een paar hele leuke producten ertussen zitten. Kijk je met mij mee? Lees snel verder.......

Absolute Eye Colour
Als eerste bevat deze LE vier hele mooie Absolute Eye Colour oogschaduws. Er zijn er twee verkrijgbaar in heldere tinten en twee in metallic en ze beloven lang te blijven zitten. Mij trekt vooral de paarse kleur. 


C01 I Got The Flower!
C02 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum
C03 Jungle Treasure
C04 cARMOURflage

Prijs : €2,89 per stuk


Lip Colour Pen
Deze twee Lip Colour pennen maken je lippen kleurrijk en laten ze ook nog eens glanzen zonder dat ze je lippen zullen uitdrogen.

C01 I’m A Survivor
C02 I Got The Flower!

Prijs : €4,99 per stuk


Liquid Gold Topper 
Een product die mij heel nieuwsgierig heeft gemaakt met hoe die eruit zal zien op de huid. Het is de Liquid Dolg Topper en deze kan je gebruiken over je oogschaduw heen of gewoon op je huid voor een highlighting effect. 

C01 Jungle Treasure

Prijs : €3,99

Defining Blush
Blushes kan ik er nooit genoeg van hebben. Ook deze twee vind ik er op het eerste gezicht erg mooi uitzien.

C01 I’m A Survivor
C02 I Got The Flower!

Prijs : €3,99 per stuk


Ultimate Nail Lacquer
De nagellakken van Catrice ben ik toch vaak wel heel tevreden over en ook in deze LE zijn er weer  vier kleuren verkrijgbaar. 

C01 Dirty Liana
C02 I Got The Flower!
C03 I’m A Survivor
C04 Lime Heart Is Beating Like A Jungle Drum

Prijs : €2,99 per stuk

Crocodile Cracker  
Ze ben ik niet zo heel erg fan meer van crackle nagellak, maar Catrice komt in deze LE met een Crocodile Cracker. Een Crackle nagellak die je nagels een krokodillen look zullen geven. 

C01 cARMOURflage

Prijs : €2,99

Waar ik vooral heel enthousiast over ben zijn toch wel de blushes en de 2 Lip Color pennen en ik denk ook dat als ik ze zie dat ze mee zullen gaan. De Liquid Gold Topper ben ik ook wel heel benieuwd naar, maar dan vooral hoe die eruit zal zien.  De Glamazone LE van Catrice zal verkrijgbaar zijn in Juli en Augustus.

Is er iets in deze LE wat jou het hebben! gevoel geeft?

Veel Liefs,
Lies