woensdag 23 oktober 2013

Extensions van 1001extensions

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje van 1001extensions of ik één van hun setjes extensions wou testen. Ik had zelf nog nooit extensions in gehad en daarom leek het mij wel heel erg leuk om het eens uit te proberen en te kijken hoe het mij zou staan. Inmiddels heb ik mijn extensions ontvangen en uitgeprobeerd en vandaag heb ik er een review van voor jullie.

Het setje wat ik gekozen heb zijn de extensions met clips van 46 cm lang in de kleur chocolade. Ik wist niet of dit voor mij de goede kleur was, want dat is erg moeilijk te zien via internet. Ik deed het daarom op de gok en gelukkig had ik precies de goede kleur gekozen. De extensions zijn overigens gemaakt van echt haar. Zelf vond ik dat toch wel een beetje een eng idee, maar het zorgt er wel voor dat ze er mooi en natuurlijk uitzien als je ze in hebt. Ook heeft dit het voordeel dat je ze kan wassen (wel zorgen dat de clips niet nat worden) en zelfs kunt krullen of stijlen.

Zo zien de clips eruit waarmee je de extensions in je haar kan bevestigen. Het bevestigen zelf gaat heel makkelijk. Je klikt alle clipjes open en schuift het gedeelte met het kammetje in je haar. Zodra ze voor jouw gevoel goed zitten druk je ze dicht en zitten ze vast. Nu klonk dit erg goed en ging ik er vol goede moed aan beginnen. Helaas lukte het mij het na heel wat keren nog niet om ze echt goed en mooi in mijn haar te bevestigen. Ik vroeg daarom mijn moeder om hulp en zij heeft ze vervolgens in mijn haar bevestigd.  

Mijn haar van de voor- en achterkant zonder de extensions


Mijn haar van de voor- en achterkant met de extensions

Qua lengte is er bij mij eigenlijk heel weinig verschil te zien. Ze zijn bijna net zo lang als mijn eigen haar, maar erg vind ik dat niet. Mijn haarlengte vind ik eigenlijk al wel lang genoeg. Wat deze extensions wel doen is meer volume creëren en hier ben ik wel heel erg blij mee. Mijn haar hangt toch vaak een beetje slap en strak langs mijn hoofd heen en met de extensions ziet dit er voor mijn gevoel al een stuk beter uit.

Over het resultaat van de extensions ben ik zeker tevreden. Je ziet niet dat je ze draagt en ook dat iets meer volume in mijn haar vind ik erg mooi. Alleen het gevoel van de clips op mijn hoofdhuid vond ik toch wat minder prettig en dit is voor mij daarom toch wel een minpuntje. Ik voelde ze namelijk duidelijk zitten. Nu kan het een kwestie van wennen zijn, maar toch zou ik ze daarom niet een hele dag dragen. Voor een paar uurtjes vind ik het wel prima als ik bijvoorbeeld een speciale gelegenheid of gewoon een leuk feestje heb.

De extensions van 1001extensions kan je hier op hun website bestellen. Naast het setje wat ik gekozen heb zijn er nog meer lengtes en kleuren te koop. Ook verkopen ze gekrulde extensions.

Hebben jullie wel eens extensions in je haar gehad en hoe vond je dat bij jezelf staan?

Veel Liefs,
Lies

Lieve bezoekers van mijn blog. Dit artikel heb ik een aantal maanden geleden geschreven, maar ik wil er nu toch nog even een kleine waarschuwing aan toevoegen. Ik was zelf zeker tevreden over de extenstions, maar ik heb toch iets gelezen waar ik van schrok. Het gaat om het volgende artikel van Misslanghaar. Na het lezen van dit artikel ben ik zelf ook op onderzoek uitgegaan en kwam ook inderdaad niet zulke positieve berichten tegen van mensen. Bestellingen blijken namelijk niet bij alle klanten netjes aan te komen terwijl zij wel al betaald hadden en het contact erover opnemen blijkt ook erg moeilijk tot helemaal niet mogelijk te zijn. Ook zijn er klanten geweest die de producten niet in goede staat hebben ontvangen zoals bijvoorbeeld verroeste clips aan de extensions. Ik wil jullie daarom toch even waarschuwen voor als jullie van plan zijn een bestelling te plaatsen, want ik zou niet willen dat iemand dit overkomt na het lezen van mijn artikel.