zaterdag 11 januari 2014

Essence Assortiment Update lente/zomer 2014 #2

Eerder vandaag plaatste ik al de update over de beauty producten die er nieuw gaan komen bij de update van het assortiment. Nu is het tijd voor de Nail Art producten die er gaan komen. Ook hier zitten weer erg mooie producten tussen waar ik heel benieuwd naar ben. Ook benieuwd? Kijk dan snel verder.......


Nail Art Magnetic Top Coat

De magentische nagellak was er al een tijdje, maar nu komt Essence met de magnetische top coat. Hiermee kan je elke nagellak die je hebt van Essence omtoveren naar een magnetische nagellak. 

Prijs : €1,99


Nail Art Magnet
Magneten die je kan gebruiken bij magnetische nagellak of de magnetische top coat. De één zorgt voor een ruitjespatroon en met de andere krijg je een hartje. Naast deze twee zijn er nog vier verkrijgbaar die nu al in het vaste assortiment zitten.

05 Funky Check
06 Sweet Heart

Prijs : €1,89


Nail Art Cracking Top Coat
Ook zal er weer een nieuwe Cracking Top Coat verkrijgbaar zijn. Nu ben ik hier om te eerlijk te zijn niet zo heel erg fan meer van, maar de groene kleur met glitters van deze vind ik wel erg mooi. 

10 Crack Me! Emerald

Prijs : €1,89


Nail Art Special Effect Topper
Aan de Special Effect Topper lijn zullen weer vijf nieuwe kleuren toegevoegd worden. Ga je voor een feather look of liever een dalmatiër look op je nagels, dan kan je dat met deze toppers doen.  

19 Bird Of Paradise
20 The Bees And The Birds
21 Get The Party Started
22 Black Dress And White Tie
23 Million Dollar Baby

Prijs : €1,89


Effect Nails
Bij de effect nails worden ook drie nieuwe potjes toegevoegd. Zo is er een velours powder die je nagels voorziet van een zacht zwart laagje, maar ook komen er twee potjes met glitters.

09 Miss Cashmere
10 Call Me Galaxy
11 I'm a Starlet

Prijs : €1,99


3D Jewels Set
Essence komt ook met deze twee leuke setjes waarmee je je nagels heel leuk kunt versieren. Zo zit er in het linker setje zelfs een bril en snor voor op je nagels en in het andere setje lieve roosjes en strikjes.

02 Go Crazy
01 To Love

Prijs : €2,99


Nail Candies Beautifying Nail Polish
De Nail Candies lijn zal nieuw toegevoegd worden. Dit zijn potjes nagellak die, naast een mooi pasteltintje aan je nagels te geven, ook nog eens andere eigenschappen heeft. Zo beschermen ze bijvoorbeeld je nagels tegen dagelijkse invloeden van buitenaf, geven je nagels een fruitige geur, is sneldrogend en hoogglanzend en daarnaast verstevigen ze de nagels.  Ze zijn verkrijgbaar in zeven kleuren. 

01 Oh Lolli Lollipop
02 Always In My Mint
03 Peachy Keen
04 Sweets For The Sweet
05 Sugar Pie, Honey Bunch
06 Soda Pop & Candy Shop
07 Marshfellows

Prijs : €1,89

Studio Nails Pro White Glow
Essence noemt deze Pro White Glow nagellak de blush voor je nagels. Ze versterken de natuurlijke kleur van je nagels en laat ook de tips lichter. 

Prijs : €1,89


Studio Nails Moisturizing Cuticle Cream
Toen mijn favoriete nagel en nagelriemen crème verdween van Essence vond ik dat erg jammer, maar Essence komt nu met een heel nieuw product. Deze nieuwe crème in een potje beloofd je nagels en nagelriemen namelijk optimaal te verzorgen. Daarnaast heeft de crème een fruitige geur.  

Prijs : €1,99


Quick & Easy Sponge Nail Polish Remover
Al een aantal merken hebben al een nagellakremover potje in hun assortiment en ook Essence gaat er nu één krijgen. De nagellakremover is zonder aceton wat ik ook erg fijn vind.

Prijs : €2,99


Gel Nails At Home Gel Nail Corrector & Cuticle Pusher
Twee nieuwe tools die je kan geruiken als je gelnagels aan gaat brengen. De Gel Nail Corrector kan je gebruiken om eventuele restjes van de gel nagellak te verwijderen voordat je ze onder de lamp doet en met de Cuticle Pusher kan je je nagelriemen terug duwen.

Prijs : €1,99


Gel Nails At Home Mini LED Lamp
Ook de LED lamp wordt vernieuwd, want deze is kleiner van formaat en kan je aansluiten op je USB aansluiting. Door het kleinere formaat kan de lamp slechts één nagel tegelijk drogen en dit zal 10 seconden duren voordat het droog is.

Prijs : €19,99


Gel Nails At Home Effect Gel Top Coat
Deze Effect Gel Top Coats zijn speciaal voor onder de LED lamp. Het aanbrengen gaat hetzelfde als bij de gewone gel nagellak en je kan het zowel met of zonder een basiskleur gebruiken.

01 Diamond Rocks
02 Holographic Touch
03 Twinkle In Purple
04 Glitterland
05 Polka Dots

Prijs : €3,59

Gel Nails At Home 3 in 1 Nail Oil
Na het aanbrengen van de gelnagels is het toch fijn en goed om even een verzorgende nabehandeling te doen en dat kan met ze 3 in 1 Nail Oil. Deze olie hydrateert, versterkt en bevordert de groei van je nagels.

Prijs : €2,99

Door het vorige artikel en dit artikel zijn we weer helemaal op de hoogte met welke producten wij allemaal van Essence kunnen verwachten vanaf half februari. De aankomende week zal er ook nog een artikel komen met de producten die Catrice aan haar assortiment gaat toevoegen voor de lente/zomer collectie, want ook Catrice gaat weer hele mooie producten toevoegen.

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van Essence?

Veel Liefs,
Lies