maandag 27 januari 2014

Preview : Essence TE Love Letters

Nog even en het is alweer Valentijnsdag en Essence heeft voor die periode iets heel leuks. Ze komt namelijk met de trend edition Love Letters. De producten uit deze trend edition zijn geïnspireerd door liefdesbrieven en zijn ook zowel leuk om te krijgen als te geven. Al kan je ze natuurlijk ook gewoon kopen als cadeautje voor jezelf. Ook de kleuren zijn aangepast op het thema, want alle producten hebben lieve pasteltinten. Benieuwd hoe de producten eruit zien? Kijk dan snel verder.......

Eyeshadow Palette 
Als eerste bevat deze trend edition een mooi oogschaduw palette. Er zitten vier pastel tinten in en daarnaast zal je een warme bruintint en een donkerblauwe kleur aantreffen. Alle kleuren hebben een zachte parelglans finish.

01 Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours

Prijs : €3,89


Duo Eye Pencil
Twee oogpotloden in een nachtblauwe en zilvergrijze kleur. Ze bevatten allebei een sponsapplicator en beloven je ogen te voorzien van een intense kleur die langhoudend is. 

01 Inkheart
02 Grey-Headed Lovebird

Prijs : €1,59 per stuk


Jumbo Sheer Stick
Ook de lippen worden niet vergeten in deze trend edition, want mooie verzorgde lippen die een subtiel kleurtje hebben is natuurlijk mooi meegenomen met Valentijnsdag. De Jumbo Sticks zijn verkrijgbaar in een subtiele roze en perzik kleur. 

01 Rosy In Love
02 Dear Peach

Prijs : €2,59 per stuk


Highlighter Powder
Wil je je gezicht laten stralen alsof je verliefd bent? Dat kan met deze highlighter waar ook nog eens een klein gedichtje als patroon in zit. Deze highlighter geeft de huid een perzik kleurtje en daarnaast een subtiele glans.

01 Love Poem

Prijs : €3,39


Nail Polish
Ook je nagels kan je voorzien van een mooi kleurtje. Er zijn vier zachte kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook een donkerblauwe kleur. Deze laatste is ook perfect om te gebruiken bij het Stampy setje die je hierna zal zien.

01 Rosy In Love
02 I Got A Crush On Blue!
03 Grey-Headed Lovebird
04 Dear Peach!
05 Inkheart

Prijs : €1,89 per stuk


Stampy Set
Met het Stampy setje kan je leuke versieringen op je nagels maken die helemaal in het teken staan van Valentijnsdag. Een setje bevat een stempel, een schraper en een image plate met negen verschillende afbeeldingen.

01 I’m On Cloud Nine

Prijs : €2,99


Powder Papers
Heb je last van een wat glimmende huid dan helpen deze Powder Papers je daar snel vanaf. Ze nemen overtollig talg op en door de poeder die elk papiertje bevat zal je huid ook gelijk gematteerd worden.

01 Paper Romance

Prijs : €2,39


Diary
En als laatste bevat deze trend edition ook een dagboek of beter gezegd een klein notitieboekje. Het boekje heeft namelijk een klein formaat waardoor het denk ik beter geschikt zal zijn als notitieboekje, dan als een dagboek.

 01 Paper Romance

Prijs : €3,59

Ik vind dit zelf een erg leuke trend edition ook al spreken niet alle producten mij evenveel aan. De producten die mij wel erg aanspreken zijn de highlighter en het stampy setje. Deze ga ik dan ook zeer zeker in het echt bekijken als het in de winkels ligt.

Deze trend edition van Essence zal vanaf half februari tot half maart hier in Nederland verkrijgbaar zijn bij de Kruidvat en Trekpleister. In Belgie is deze trend edition op dit moment als verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat vind jij van deze trend edition? Zit er iets tussen wat jij wel eens in het echt wil bekijken en wie weet ook kopen?

Veel Liefs,
Lies