woensdag 29 januari 2014

Tag : My life in 20 questions

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag ingevuld heb. Ik ben daarom weer op zoek gegaan naar leuke tags en kwam onder andere de My life in 20 questions tegen. De vragen van deze tag vond ik erg leuk en daarom ga ik ze vandaag ook voor jullie beantwoorden. Het is alleen een tag waarbij de vragen wel in het Engels zijn en dat heb ik daarom ook zo gelaten. Lees snel verder.......

Favorite color
Deze vraag vind ik altijd zo moeilijk als mensen die mij stellen. Ik heb namelijk nooit echt een lievelingskleur. Het veranderd bij mij steeds met welke kleur ik op dat moment mooi vind en eigenlijk vind ik ook zoveel kleuren mooi. Het zijn altijd wel vrolijke kleuren die ik mooi vind en daarnaast ook pastelkleuren.

Favorite number
Voor mij is dat altijd het getal 7 geweest. Waarom weet ik niet, maar ik vind het gewoon een mooi getal.

Dream career
Ik heb altijd gezegd dat ik graag ICT-er wou worden en dat is eigenlijk nog steeds wel zo, maar ook een eigen winkeltje hebben zou ik ontzettend leuk vinden. Dit zou dan of een creatief winkeltje zijn of iets met het verkopen van eten en drinken. Dingen bakken en koken vind ik namelijk ook heel erg leuk om te doen.


Where do you see yourself living when you’re on your own?
Ik zou sowieso gewoon in Apeldoorn blijven wonen en ik ben wel iemand die van een klein, knus en gezellig huisje houd. Grote huizen hebben mij nooit echt getrokken.

Favorite way to travel
Dat is dan toch mijn fiets. Al vanaf kleins af aan vind ik fietsen heerlijk en vaak in de weekenden fietste ik ook hele einden met vader en dan gewoon voor de lol. Op dit moment is het voor mij ook de enige manier van vervoer wat ik heb en dat vind ik ook eigenlijk helemaal niet erg. Het enige nadeel is wel dat je niet zo snel erg ver weg kunt gaan.

What do you do in your free time?
Dat ligt er vaak aan waar ik zin in heb om te doen haha. Het meeste tijd gaat dan wel in mijn blog zitten met artikelen schrijven, foto's maken enz. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om een film te kijken, games te spelen, creatief bezig te zijn of een boek te lezen.

Favorite clothing stores
De meeste kleding komt bij mij eigenlijk van De Zeeman. Ze hebben daar kleding die ik erg leuk vind en ook nog eens leuke prijzen. Al vind ik het ook altijd wel leuk om bij de Cool Cat rond te kijken, maar dan wel als er sale is. Vooral de broeken van de Cool Cat vind ik zo lekker zitten.


Who would you like to see in concert?
Daar hoef ik niet lang over na te denken, want er zijn twee concerten waar ik zeker eens heen zou willen. Zo zou ik dolgraag eens een concert van Boyzone willen bijwonen. Ik ben daar al vanaf jongs af aan fan van, maar toen was ik nog te jong om naar een concert te mogen. Ik hoop daarom dat ze toch nog eens een keer naar Nederland zullen komen. Daarnaast zou ik ook zeker eens een concert van Marco Borsato bij willen wonen. Ook van hem ben ik al vanaf jongs af aan fan, maar tot nu toe is het er helaas nog nooit van gekomen om naar een concert van hem te gaan.

Favorite tea blend?
Ik drink de laatste tijd eigenlijk altijd de Pickwick rooibos mango & peach, maar sinds een paar weken is daar een thee bijgekomen. Dat is de Pickwick ontspannende thee waar dacht ik kamille, honing en een klein beetje vanille inzit.


Do you collect anything?
Ik verzamel zeker wel dingen. Zo verzamel ik edelstenen en ben dan altijd benieuwd naar de werking ervan. Ook ben ik gek op babushka's/matroesjka's en het is niet echt dat ik alles ervan verzamel, maar ik vind het wel erg leuk om ze te hebben of dingetjes te kopen waar ze op afgebeeld zijn.


I can’t sleep without?
Zonder een deken over mij heen kan ik absoluut niet slapen. Ook in de zomer als het stikheet is moet ik alsnog iets duns over mij heen hebben liggen anders kom ik niet in slaap. Waar ik momenteel ook niet zonder kan is om voordat ik ga slapen nog even een stuk in een boek te lezen. Dat ontspant mij helemaal en daarmee zet ik alle gedachtes aan de kant waardoor ik sneller in slaap val.

If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it?
Normaal ben ik niet iemand die daar over na gaat denken, want ik heb altijd zoiets van de kans is klein dat je het wint en ik zie dan vanzelf wel wat ik ermee zou doen als ik het eenmaal een keer win of krijg haha. Het enige wat ik nu zo snel kan bedenken is dat ik een eigen huisje zou kopen en gelijk mijn rijbewijs zou gaan halen met natuurlijk een leuke auto. Daarnaast zou ik sowieso niet alles aan mezelf kunnen besteden, dus zou ik toch een aantal dierbare mensen meenemen om te kijken met wat ze echt nog nodig hebben of graag willen hebben.

Favorite make-up brand?
Ik ben vooral gek op budget merken. Als je iets heel goedkoop kan kopen en het blijkt een heel fijn product te zijn vind ik dat altijd zo leuk. Zo ben ik vooral gek op de merken Essence en Catrice en ik denk dat 90% van mijn make-up producten ook wel van deze merken is.

Favorite treat to eat?
Chocolade is denk ik toch wel echt mijn grootste verslaving en dan zowel een stukje chocolade als een kop warme chocolademelk. Ook vind ik af en toe een beetje chips wel lekker en kan je mij ook zeker blij maken met een schaaltje met gemend fruit.


What is your favorite season?
Elk seizoen vind ik wel iets moois hebben, maar als ik echt moet kiezen ga ik denk ik toch wel voor de herfst. Alle kleuren die buiten ontstaan, de dagen die al wat korter beginnen te worden waardoor je het 's avonds lekker gezellig kan maken in huis en natuurlijk het weten dat de feestdagen er al snel weer aankomen.

Do you sleep with your doors open or closed?
Mijn slaapkamerdeur is altijd dicht. Als die open is kan ik niet slapen en waarom dat is weet ik eigenlijk niet.

Why did you start blogging?
Ik heb altijd al profielensites bijgehouden waar ik allemaal dingetjes opzette wat ik leuk vond en wat mij interesseerde. Toen ik daarom blogs leerde kennen wist ik eigenlijk al dat ik dat zelf ook wou. Alleen heeft het nog wel een hele tijd geduurd voordat ik ook echt mijn eigen blog durfde te starten.

Do you have any magazine subscriptions?
Ik heb eigenlijk nergens een abonnement op tenzij het ook meetelt dat wij een abonnement hebben op de Veronica gids haha. De bladen die ik lees krijg ik vooral van de zus van onze buurman. Zij koopt ze altijd en nadat ze een hele ronde hebben gedaan van buurvrouwen bij haar krijgt onze buurman ze en daar gaan ze weer een hele ronde maken en komen ze ook even bij mij zodat ik ze kan lezen.


What were you doing at 12AM last night?
Ik ben momenteel altijd nog wel na 12 uur wakker doordat ik er niet vroeg uit moet en vaak zit ik in de avond dan nog even een spelletje te spelen of ben ik creatief bezig. Dit zal ik dan rond die tijd ook wel hebben gedaan haha.

Favorite parfume
Dat zijn er zoveel! Vooral Christina Aguilera parfum blijft een favoriet bij mij, maar daarnaast ook Gabriela Sabatini, Musk, Naomi Campbell en Amance.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en mij op deze manier toch weer een beetje beter hebben leren kennen door de antwoorden op de vragen. Mocht je het leuk vinden ben je natuurlijk vrij om deze tag over te nemen en dan ben ik ook wel heel erg benieuwd naar jullie antwoorden op de vragen.

Veel Liefs,
Lies