zaterdag 22 september 2012

Swatch : Essence Lipstick - I'm A Lobstar! & Rockin' Red

Lipstick was wel het laatste wat ik zou kopen. Waarom? Dat weet ik eigenlijk niet. Ik grijp gewoon altijd automatisch naar lipgloss in de winkels. Zelfs een kijkje nemen tussen de lipsticks deed ik nooit. De laatste tijd begint dat te veranderen. Ik kijk regelmatig even of er een leuke kleur lipstick is die ik wel zou willen hebben. Zo ook toen het assortiment van Essence veranderde en ik deze 2 nieuwe lipsticks ertussen zag zitten. Lees snel verder om te zien wat ik van deze lipsticks vind.......


De 2 nieuwe kleuren lipsticks die het Essence assortiment rijker is geworden dat zijn de 61 - I'm A Lobstar! en 62 - Rockin' Red.
Beide kleuren bevatten hele mooie glitters. Wat te zien is op de bovenstaande foto van de 61 - I'm a Lobstar. Ik ben gek op een glittertje op mijn lippen. Dat is denk ik ook gelijk de aanleiding geweest waarom ik deze 2 lipsticks gewoon moest hebben. Alleen helaas voel je de glitters wel heel erg duidelijk op je lippen zitten. Dit geeft voor mij na een tijdje toch wel een schurend gevoel wat niet echt prettig meer is.

Swatches :
Bovenste : 61 - I'm A Lobstar! en de onderste : Rockin' Red.
61 I'm A Lobstar! Is een oranje kleurtje die niet heel erg aanwezig is op de lippen. Het geeft gewoon net een klein oranje tintje. De gouden glitters erin vind ik wel heel erg mooi. Ze zijn niet te opvallend, maar geven wel een heel mooi effect.
61 Rockin' Red geeft wel duidelijk een rode kleur aan je lippen. Alleen het is niet een volledig dekkende kleur. Ook deze kleur bevat gouden glitters die een mooi effect geven.

Over beide kleurtjes ben ik zeker wel tevreden. Alleen had ik van 61 I'm A Lobstar! toch iets meer kleur verwacht. De lipstick blijft niet heel erg lang op de lippen zitten, dus hou er rekening mee dat je het toch zeer regelmatig bij zal moeten werken. En ja wat ik toch zeker een minpunt blijf vinden is dat je de glitters gewoon te duidelijk voelt en het toch wel heel irriterend aan gaat voelen. Of ik ze weer zou kopen dat weet ik nog, maar ik ben zeker wel blij dat ik ze meegenomen heb.

Prijs van deze lipsticks is €1,99 per stuk.

Wat vinden jullie van de Essence Lipsticks? En hebben jullie misschien al 1 van deze nieuwe kleuren gekocht?

Veel Liefs,
Lies