zondag 23 september 2012

Swatch & Review : Etos Duochrome en Cracking Top Coat nagellak

Een paar weken geleden heb ik voor het eerst tussen de Etos lakjes gekeken. Voor het eerst? Ja inderdaad echt voor het eerst. De Etos zat voor mij namelijk niet echt in de buurt, maar daar is verandering in gekomen. Er zit nu een filiaal op ongeveer 5 minuten fietsen van ons af. Ik zag heel veel mooie lakjes, maar 2 sprongen er toch wel tussenuit. Dit zijn een koraalkleurige cracking topcoat en een duochrome lakje. Ik zag hier ook wel een leuke combinatie in, maar zouden ze echt zo leuk zijn samen? Lees snel verder.......

Deze lakjes hebben geen namen, maar een nummer. Links is nummer 101 en recht is nummer 002. Beide bevatten 5 ml. Dat vind ik op zich nog best te doen qua inhoud. Ook het uiterlijk van de potjes vind ik erg leuk, omdat ze gebruik hebben gemaakt van een zilveren dop en opschrift.
De lakjes bevatten een dun kwastje. Normaal vind ik dat niet erg fijn lakken, maar bij deze lakjes merk je er weinig van en lakken ze toch prima. De droogtijd bij beide lakjes is verschillend. De cracking top coat is heel snel droog, maar het duochrome lakje duurt toch net wat langer. Van deze kleur moet je namelijk veel lagen gebruiken.

Swatches:
Nummer 101 is een heel mooi duochrome lakjes in de kleuren roze en oranje/goud. Ik moet eerlijk bekennen dat dit mijn eerste duochrome lakje is en ik ben er ook gelijk helemaal gek op. Het dekken gaat wat moeizaam. Na 4 a 5 lagen begint die pas echt dekkend te worden. Misschien een idee om er de volgende keer een ander kleurtje onder te doen. 
Nummer 002 is een koraal kleurige cracking top coat. Ik had nog niet eerder zo'n kleur cracking gezien, dus ook deze moest ik gewoon meenemen. 

Alleen wat in de winkel zo mooi leek om ze als combi te gebruiken, zo verschrikkelijk vind ik het op de nagels. Ik ga het cracking lakje snel eens over een andere kleur gebuiken in de hoop dat het een betere combi zal gaan worden. Deze zal ik dan met jullie delen in een My Nails artikel.

Ik ben zeer tevreden over de beide lakjes van de Etos en ik ga binnenkort toch weer eens kijken of ik er nog meer leuke kleurtjes tussen zie.

Beide lakjes kosten €2,49

Wat vind jij van de Etos lakjes?

Veel Liefs,
Lies