maandag 17 september 2012

Swatch : NYC Nagellak & Top coat

Bij de Kruidvat kwam ik een leuke nagellak aanbieding tegen. Dit was een 1+1 aanbieding voor een aantal merken. Ook het merk NYC viel daar onder en toen kon ik het niet laten een aantal lakjes mee te nemen. Vandaag heb ik voor jullie een swatch van 3 lakjes die ik gekocht heb. Nieuwsgierig naar hoe ze er op de nagels uitzien? Kijk dan snel verder.......


224 Times Square. Dit is een heel mooi felrood kleurtje. Ik draag niet heel vaak een knalrood kleurtje, maar ik vind het wel heel erg mooi. Dit lakje dekte na 2 lagen.
247 Prince Street. Ik ben gek op paarse make-up, dus dit lakje mocht ook zeker niet ontbreken in mijn stash. Het is een paarse kleur met hele mooie shimmer erdoor. het lakje dekte na 2 lagen.
001 Rock Muse. Een hele aparte topcoat, want hij is zwart met een grote en kleine glitters erdoor. Ik heb hem hier over het kleurtje 247 Prince Street gedaan. Deze combinatie vond ik zelf wel heel erg mooi. Ik heb hem ook over een lichte kleur heen gedaan, maar dat vond ik persoonlijk niet zo heel erg mooi en heb ik er snel weer afgehaald. Ik heb 1 laagje eroverheen gedaan. Alleen merk ik wel dat dit lakjes niet helemaal gelijk dekt. Het is dus even uitvogelen hoe je hem wel egaal laat dekken.

Wat vind jij van deze lakjes?

Veel Liefs,
Lies