zaterdag 20 oktober 2012

Swatches : NYC City Blackout & Fine Red Wine nagellak

Af en toe neem ik een kijkje in de nagellakstash van mijn moeder en daar vind ik altijd nog wel lakjes die ik zelf (nog) niet heb. Ook deze keer vond ik 2 leuke lakjes die ik wou swatchen. Ze komen uit de Expert Last Nail Polish lijn van NYC en het zijn de kleuren 119 City Blackout en 235 Fine Red Wine. Nieuwsgierig naar de swatches? Kijk dan snel verder.

Zelf had ik nog geen lakjes gebruikt uit deze lijn van NYC, dus ik was wel heel erg benieuwd naar hoe ze lakte en of ze echt tot 7 dagen zouden blijven zitten. Het lakken gaat verder prima en zijn op dat gebied hetzelfde als de In a New York Color Minute lijn van NYC. Ik rekende er alleen niet op dat ze ook zeker tot 7 dagen zouden blijven zitten. Daarin had ik goed gedacht, want na 3 a 4 dagen begonnen ze toch al wel behoorlijk te chippen. Dit vind ik zelf niet erg, want na een aantal dagen vind ik het toch alweer tijd voor een nieuw kleurtje op mijn nagels.

Swatches :
119 City Blackout is een hele mooie zwarte kleur. Nu moet ik zeggen dat ik niet zo heel snel een zwarte kleur gebruik, maar deze vind ik wel heel erg mooi om te combineren met een glitterlakje. De eerste foto is in de zon genomen en de tweede in de schaduw. Ik heb hier 2 laagjes op gedaan.

235 Fine Red Wine is een hele mooie dieprode kleur. Ook hier heb ik weer de eerste in de zon genomen en de tweede in de schaduw. Bij de foto in de zon lijkt die een stuk feller wat ik ook wel heel erg mooi vind. Zo krijgt 1 kleur toch meerdere tinten. Ook bij deze heb ik 2 lagen aangebracht.

Zelf ben ik zeer tevreden over deze lakjes van de Expert Last Nail Polish lijn en ik ga toch ook daar eens tussen kijken of er een mooi kleurtje tussenzit die ik wil toevoegen aan mijn stash.

De prijs is €2,99 per stuk.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes? En vooral hoe denk jij over zwarte nagellak?

Veel Liefs,
Lies