dinsdag 26 februari 2013

2 nieuwe Essence Colour en Go nagellakken

In mijn shoplog van vorige week liet ik al zien dat ik een aantal nieuwe kleuren van de Essence nagellak had gekocht. Vandaag heb ik swatches voor jullie van 2 van deze nieuwe kleurtjes. Het zijn beide groene lakjes en ik kan alvast verklappen dat ik er nu al verliefd op ben geworden. Kijk snel verder.......


De kleuren die ik vandaag laat zien zijn 150 Upper Green Side en 151 We Rock The Green. Ik ben sowieso gek op groene nagellak, maar eigenlijk heb ik er niet heel erg veel. Deze kleuren zijn dus zeker een leuke aanvulling op mijn stash en dat ze beide ook nog glitters bevatten maakte het voor mij helemaal dat ik ze graag wou hebben.

Swatches:
150 Upper Green Side - Is een mintgroen kleurtje die ik op de eerste foto in gewoon daglicht heb gefotografeerd en op de tweede foto met flits. Deze kleur bevat blauwe glitters, maar helaas zag ik daar niks van terug op de nagels tenzij je echt heel goed kijkt in het goede licht dan zal je een kleine blauwe glans eroverheen zien.

151 We Rock The Green - Is een donkergroene kleur die echt boordevol groene glitters zit en die hier gelukkig wel op de nagels te zien zijn. Ook hier is de eerste foto in gewoon daglicht genomen en de tweede met flits.

Beide kleuren vind erg mooi, maar vind het toch wel jammer dat je bij Upper Green Side alleen af en toe een blauwe gloed ziet en er voor de rest niks terug te zien is van de blauwe glitters. Ze lakken prima en merk geen verschil met de andere Essence nagellakken. Van beide kleuren heb ik 2 lagen aangebracht op de nagels.

Binnenkort kunnen jullie nog swatches verwachten van de 2 laatste nieuwe kleuren die ik kocht van Essence. Ook heb ik al 3 andere nieuwe kleuren van Essence geswatched en dat zijn de kleuren 145 Flashy Pumpkin, 146 That's What I Mint! en 147 Miss Universe en het artikel hiervan kan je op de volgende link vinden *klik*

Wat vinden jullie van deze 2 groene lakjes van Essence? Zijn het kleuren die je zelf zou kopen?

Veel liefs,
Lies