maandag 25 februari 2013

Some movies I like to see

Een film kijken vind ik toch wel 1 van de leukste manieren van ontspannen. Ik kijk daarom ook heel veel films en ik check ook regelmatig welke films er uit zullen komen. Vaak kijk ik maanden en zelfs jaren vooruit met welke films ons te wachten staan. Vandaag leek het mij daarom leuk om een aantal films waar ik naar uitkijk met jullie te delen. Op deze films hoeft ook niet zolang gewacht te worden, want deze komen allemaal tot eind Maart uit. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.......

Beautiful Creatures
Lena een meid met speciale krachten verhuist naar het kleine stadje Gatlin en hier ontmoet ze Ethan die het liefste zo snel mogelijk uit deze stad willen vertrekken. Ze worden verliefd op elkaar en ontdekken geheimen van hun beide families. Deze film is gebaseerd op het boek Beautiful Creatures van Kami Garcia en Margaret Stohl.

Beautiful Creatures komt 28 Februari in de bioscoop.

Valentino
Dino Valentino is een Italiaanse man of tenminste zo doet hij zich voor. In werkelijkheid is hij van Marokkaanse afkomst. Dan komt hij de vrouw van zijn dromen tegen, maar ook zij weet niet dat hij niet Italiaans is en hij zal het haar toch moeten vertellen, maar hoe moet hij het vertellen en hoe zal zij reageren?

Valentino komt op 21 Maart in de bioscoop 

The Croods
Is een animatiefilm over een prehistorisch gezin die maar 1 regel hebben en dat is ze de grot niet mogen verlaten waar ze wonen totdat het vernield wordt en er voor dit gezin een hele nieuwe wereld opengaat tijdens hun zoektocht naar een nieuw huis. 

The Croods komt op 27 Maart in de bioscoop

The Host
Aliens die zielen genoemd worden hebben de aarde overgenomen en nemen beslag op de lichamen van de mensen. Zo ook het lichaam van Melanie wordt in beslag genomen door een ziel genaamd wandelaar. In tegenstelling tot de anderen verzet Melanie zich tegen het overnemen van haar lichaam en ze sluiten een vriendschap. Deze film is gebaseerd op het boek The host (zielen) van Stephenie meyer.

The Host komt op 28 Maart in de bioscoop

Welke film die nog uit moet komen zou jij zeker willen zien?

Veel Liefs,
Lies