donderdag 7 februari 2013

My life in pictures : Januari

De eerste maand van 2013 is alweer voorbij en ook in deze maand heb ik weer een aantal foto's voor jullie gemaakt. Deze laat ik vandaag zien in een nieuwe My life in pictures. Het zijn helaas niet zoveel foto's als dat ik in December had, maar ik hoop dat jullie het wel leuk vinden om  te zien. O ja en bereid je voor op heel wat foodpictures. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.......

Ik heb toch wel heimwee naar December en hier was alles nog heel mooi versierd. Helaas moesten we er toch echt wel aan geloven in Januari dat alles weer opgeruimd moest worden.
Ook was dit natuurlijk de maand waarin ik 26 jaar werd. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat het dit jaar gewoon geweldig was. Eindelijk na heel wat jaren toch rotverjaardagen te hebben gehad. Mijn moeder had ook heel lief de kamer versierd met slingers.
De Noodles soep van de Xenos heb ik echt te vaak gegeten deze maand. 
En natuurlijk ook nog de verjaardagskaart die ik van mijn moeder kreeg. Ik vind hem echt zo leuk met die grote 26 button erop.
Uno is echt zo'n leuk spel. Ik leerde dit een aantal jaren geleden kennen door 1 van de kids uit de bus die dit met mij in de bus wou spelen. Bij de Aldi kwam ik dit spelletje tegen. Het is wel de Monster High editie, maar dat maakt het spel niet minder leuk. 
Pannenkoeken! Ik had dit al zo lang niet meer gehad en dan is het zo lekker om het weer eens te eten. Ik was alleen bij deze pannenkoek iets uitgeschoten met de stroop haha.
De maand waarin ik weer mijn hobby haken oppakte.
Wat ik met mijn verjaardag voor eten maakte voor de visite? Een pan vol met zuurkool en gelukkig is het met smaak opgegeten. Mijn oom heeft zelfs nog een bakje mee naar huis willen nemen voor de volgende dag en dat zie ik toch wel als een compliment.
Van mijn moeder kreeg ik dit leuke setje aanstekers die ze was tegengekomen tijdens het shoppen. Ze zijn zo cute!
Schoolkrijt is gewoon een verslaving van mij. Helaas zal ik alleen nog naar deze foto mogen kijken nu ik weer probeer wat kilo's kwijt te raken.
De maand waarin het eerste recept op mijn blog plaatste van de pikaballen. Heb je hem gemist? Klik hier en je gaat naar het recept toe.
Beginnen jullie al een beetje gek te worden van mijn Twilight obsessie? Zo ja, sorry! Deze maand kocht ik mijn eerste Twilight boek en ik heb hem nu al bijna uit. Heel stiekem heb ik van mijn verjaardagsgeld nu de hele box besteld bij het postkantoor hier. Deze zullen jullie nog op mijn blog voorbij zien komen, want ik zit nu nog vol spanning op het telefoontje te wachten dat ik hem op kan halen. 
Met de verjaardag van mijn oom hebben wij al zijn cadeaus ingepakt in kinder inpakpapiertje met allemaal regenbogen en schattige diertjes. Ik kon dus verwachten dat die 2 weken later revanche zou nemen. Mijn cadeaus waren daarom omhuld door een kinder piratenpapiertje.
Mijn look met mijn verjaardag. Ik had hier alleen wat blush, highlighter, concealer, matterende poeder en een rode lipgloss op. 
En als laatste ook nog even het eindresultaat van mijn kookkunsten met mijn verjaardag.

Wat was voor jou het leukste moment in de maand Januari?

Veel Liefs,
Lies