donderdag 21 februari 2013

Verzamel shoplog van de afgelopen 4 weken

Deze week heb ik vakantie en om toch iets leuks te kunnen doen zijn mijn moeder en ik even gaan shoppen. Het leek mij leuk om daar een shoplog voor jullie van te maken. Niet alles wat je ziet heb ik vandaag gekocht, maar het is een verzamel shoplog van de afgelopen 4 weken. Dit is omdat ik toch ook nog andere leuke dingetjes heb gekocht, maar het toch telkens te weinig was om echt een shoplog van te maken. Kijken jullie met mij mee? Lees dan snel verder.......

Mijn leesverslaving is op dit moment toch wel behoorlijk erg. Toen ik deze boeken 2 weken geleden tegenkwam bij de Kruidvat kon ik ze daarom ook niet laten liggen. Het probleem is alleen dat dit deel 4,5 en 6 zijn van deze serie en ik dus nog de eerste 3 delen ook nog ergens moet zien te vinden.

Prijs : €3,99 per stuk
Hier een paar kleine prulletjes die ik bij de Action kocht zoals 2 Hello Kitty sleutelhanger die ik gewoon te cute vond om te laten liggen. Plakgum zodat ik een paar posters in mijn kamer kan ophangen en ook nog iets ongezonds 2 pakjes Balisto. 

Prijzen : Plakgum €0,69 - Hello Kitty sleutelhangers €0,59 - Balisto €1,04 per stuk
Bij de Hema kocht ik vandaag 2 lakjes. Links is een nagelverharder die ik zelf erg fijn vind en rechts is een matte top coat.

Prijs : €2,50 per stuk
Het boekje Het korte tweede leven van Bree Tanner wat een novelle is van het Twilight Eclips boek. Hier zit ik nog steeds van te kijken dat ik deze bij de Action tegenkwam.

Prijs : €0,99
Bij de Xenos moest mijn moeder wat wierook en geurolie kopen. Toen ik daar het geurolie brandertje in de vorm van een uil zag was ik verkocht die moest ik meenemen. Daarnaast nam ik nog een grapefruit geurolie en lavendel wierook piramides mee.

Prijs : Geurolie €1,49 - Uil brander €1,99 - Lavendel wierook €0,99
De Essence Vintage District viel mij eigenlijk een beetje tegen. Ik kocht daarom maar 2 producten en dat is het 04 Get Arty lakje en de gel look top coat

Prijzen : 04 Get Arty €1,89 - Top Coat €1,79
Vandaag was ik bij de grote Kruidvat en daar kwam ik deze 4 nieuwe kleuren tegen van Essence. 

Prijs : €1,69 per stuk
Ook kwam ik daar de Twins Reloaded lakjes tegen. Ik wou graag alle 3 de setjes hebben, maar helaas was het roze setje al uitverkocht. Ook kocht ik de nieuwe protecting base coat.

Prijs : Twins €1,59 per stuk - Base Coat €1,99
Deze foto is helemaal crappy, maar ik kocht ook wat nail art spulletjes van Essence. Van links naar rechts een Nail art duo, Nail art designer set en Nail art decoration set. Onder nog een nagelvijl die ik graag wou uitproberen.

Prijzen : Duo €1,99 - Designer set €1,99 - Decoration set €2,59 - Vijl €1,39
De grabbelbak bij de Kruidvat kon ik ook niet altijd voorbij lopen. Hier kwam ik nog 2 Catrice multi colour compact powders tegen waarvan er 1 niet afgeprijsd bleek te zijn. Een Catrice sun glow bronzer, Essence Fantasia lip lacquer, Catrice oogschaduw Quattro, Catrice SpectaculART highlighter en een Essence gel liner kwastje.

Prijzen : Highlighter €2,50 - Gel liner kwast €0,50 - De rest was €1,00 per stuk
De vorige keer dat ik bij Van Haren was had ik de zwarte laarzen meegenomen. De grijze vond ik toen ook erg mooi, maar die waren er niet in mijn maat. Vandaag was er nog net 1 paar in mijn maat en besloot ze toch nog mee te nemen.

Prijs : €24,90
En als laatste 2 hele schattige handtassen die ik tegenkwam bij de Aldi in vorm van een tijger en een koe. 

Prijs : €3,00 per stuk
Ook deze wil ik toch even met jullie delen. Dit is een snoeppot die ik van mijn moeder kreeg en hier wil ik een soort van memory jar van maken. 

Ik hoop dat jullie deze verzamelde shoplog leuk vonden om te zien en ik ben we heel benieuwd wat heb jij de afgelopen tijd gekocht waar je echt heel erg blij mee bent?

Veel Liefs,
Lies

P.S. Ik hoop dat ik de aankomende dagen gewoon een artikel kan plaatsen, want ik voel mij sinds gisteren niet helemaal top. Telkens last van de maag en darmen en mijn keel en neus voelen ook niet helemaal goed aan alsof ik verkouden ga worden. Mocht er de komende dagen wat minder artikelen komen weten jullie dat dit de reden is. Daarom is er gisteren ook geen artikel online gekomen en ik hoop dat jullie het begrijpen.