dinsdag 9 april 2013

My life in pictures : Maart

In Februari had ik weinig tot geen foto´s gemaakt en dat vond ik toch wel heel jammer, maar ik had gewoon weinig wat ik wel echt op de foto wou zetten. In de maand Maart heb ik er gelukkig wel weer een aantal verzameld waaronder veel foto's van onze dieren, maar ook wel iets teveel eten door Pasen. Nieuwsgierig geworden naar mijn life in pictures van de maand Maart? Kijk dan snel verder.......

Af en toe mag ik van mezelf zondigen en even het gezonde eten vergeten. De Bros reep in melk & praline had ik nog nooit gehad en deze ging daarom mee toen ik hem in de supermarkt zag. Hij was wel lekker, maar echt bijzonder wil ik hem ook weer niet noemen.


Midden deze maand had ik alweer mijn 3e Twilight boek uitgelezen. Ik zit er zelf nog steeds van te kijken dat ik zulke dikke boeken helemaal kan uitlezen zonder het zat te worden. Al snel daarna had ik ook het novelle boekje van Eclips uitgelezen. Inmiddels ben ik dus in het laatste boek aan het lezen en stiekem vind ik dat ook wel een beetje jammer haha.


Al vanaf kleins af aan is het bij ons normaal geweest om op Palmzondag een broodhaantje te eten. Nog steeds doe ik dit samen met mijn moeder en ik moet ook wel eerlijk toegeven dat ik deze broodjes ook wel heel erg lekker vind.

Zodra ik mijn haar ga föhnen begint onze papegaai Jacco wel heel erg raar te doen. Hij spreidt zijn vleugels en veren en gaat aan de voorkant van de kooi hangen in de hoop dat hij een zuchtje wind mee kan pakken. Jacco is ook niet de enige die het doet. Ook de valkparkieten van mijn moeder doen precies hetzelfde.


Deze haasjes en kippen eierwarmers had mijn moeder vorig jaar gemaakt voor Pasen en deze kwamen dit jaar natuurlijk ook weer op tafel te staan.


Hier nog een keer mijn spring polka dots. Ik blijf het wel erg leuk vinden en vond het daarom ook jammer dat ik het er toch echt een keer af moest halen.


Poffertjes of pannenkoeken zijn af en toe zo lekker en dit keer koos ik voor de poffertje. Al heb ik nog wel een pak pannenkoeken op dit moment in de koelkast liggen.


Mijn fotogenieke kat Floris besloot weer een gekke bek te trekken tijdens het foto's maken. Als ik een foto heb waar hij normaal opstaat is dat echt een wonder haha.


Met Pasen mocht ik gewoon eten wat ik wou en als toetje hadden we een heerlijke bitterkoekjes pudding. Deze is zeker voor herhaling vatbaar.


Op Marktplaats kocht ik nog deze 2 boeken van Twilight voor een leuk prijsje. Helaas heb ik er wel een tijdje op moeten wachten doordat er telkens gezegd werd dat het verzonden was en dat niet zo bleek te zijn. Tijdens het fotograferen besloot Max de hond van mijn moeder even te checken wat ik op de foto aan het zetten was.


2 keer per jaar eet ik een stol en dat is met Kerst en Pasen. Dit jaar besloot ik een kleine stolletjes te halen en lekker dat die was!


Kijk nou wat ik vond in de afprijsbakken van de Kruidvat! Af en toe kan ik het niet laten om de honden een heel klein beetje te pesten op toch wel een leuke manier. Zoals dit keer dat ik een afprijssticker op een make-up product vond en de honden heel nieuwsgierig zaten te kijken naar wat ik aan het doen was. Helaas waren ze toen de pineut voor een klein pest momentje.


Ook het gezond eten heb ik wel gedaan deze maand en ik vind het dan heerlijk om wat ijsbergsla op een broodje kaas te doen.


Deze mooie vlinder was bij ons naar binnen gevlogen. Bijna had Max hem te pakken, maar ik was hem gelukkig voor en nadat ik de foto had gemaakt heb ik hem weer netjes naar buiten begeleid.


Mijn moeder had zin in een soepje, maar daar had ik die avond wat minder zin in. Ik besloot iets anders te maken en dat was wat gekookte rijst, haricots en kipfilet gekruid met shoarma kruiden.


De nieuwe Playboy Pin Up collection lag in de winkels. Ik besloot de deodorant ervan mee te nemen die ik zelf gebruik als een soort body spray, omdat ik geen deodorant met alcohol kan gebruiken.


Met Pasen had mijn moeder een heerlijke kropsla gekocht met ei, lentje uitjes en yoghurt dressing erdoor. Daarnaast nog gekookte aardappelen en een rollade. Ik heb in ieder geval heerlijk gegeten die dag.


Voor Pasen had ik wat kleine dingetje gehaakt zoals een kip en een haasje. In het midden lijkt een geel ei, maar dat moest een kuikentje worden die ik helaas niet meer voor Pasen afkreeg.


Allemaal verschillende gevulde chocolade eieren voor Pasen.


Mijn moeder kan veel beter haken als mij en zij maakte dit mooie gordijn met vlinders die hier nu voor het raam hangt te pronken. Ik vind hem echt zo mooi en ik hoop dat ik ook ooit zoiets kan maken.


Ik had de Lente alvast naar binnen gehaald door mijn lievelingsbloemen te kopen.


En als laatste nog even een foto van onze paastak. Helaas zie je het niet helemaal goed, maar er hangen vogelnestjes in met eieren erin, mijn gemaakt paashangers met de DIY setjes van de Action, vlinders, gekleurde eieren en een aantal kuikentjes.

Ik hoop dat jullie de foto's leuk vonden om te zien en ik ben ook wel heel benieuwd wat was jouw leukste moment in de maand Maart?

Veel Liefs,