zaterdag 6 april 2013

Tag : Nailpolish and me

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie ingevuld. Het is een tag over mijn nagellak stash en nu ben ik sowieso gek op nagellak. Ik denk zelfs dat het wel mijn favoriete make-up is. Benieuwd naar hoeveel nagellakken ik bezit, of ik wel altijd netjes een top en base coat gebruik of welke nagellak ik het meeste gebruik? Kijk dan snel verder.......

1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Ik had mijn nagellak nog nooit geteld, dus ik ben er eens voor gaan zitten en heb ze geteld. Ik schrok er best wel van. Ik heb ze namelijk in allemaal verschillende kistjes zitten en tuurlijk ik weet wel dat ik er veel heb, maar echt zoveel? Jep het waren er toch echt zoveel en ik kwam met het tellen op 253 potjes nagellak. Nagellak is ook eigenlijk de enige make-up die ik veel koop omdat ik dat ook echt kan gebruiken en ik haal ze heel veel uit de afprijsbakken. Oogschaduw en andere producten koop ik bijvoorbeeld amper, omdat ik die gewoon bijna nooit kan gebruiken met mijn ogen. Ik ben dus wel echt een nagellak verslaafde haha.

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?
Dat is zeker weten Catrice! Als de lakjes van Catrice in de aanbieding zijn of in de afprijsbak liggen neem ik ze altijd mee. Ook heb ik met de wisseling van het assortiment heel veel kleuren gekocht die ik nog niet had. 


3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Dit vind ik een hele moeilijke. Ik heb mijn hele stash ook nagekeken of ik een kleur had die er echt veel in voorkwam, maar van alle kleuren had ik wel veel verschillende tinten. Ik hou het er dus maar op dat ik van alles wel zo'n beetje evenveel heb.

4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Jep die zijn er zeker wel. Ik heb bijvoorbeeld nog geen liquid sand lakjes. Die vind ik wel heel erg mooi, dus die hoop ik nog wel eens aan mijn stash toe te kunnen voegen.

5. Welke nagellak draag je het meest?
De nagellak die ik het meeste draag is denk ik wel van Catrice en dat is Dirty Berry. Ik vind het zo'n mooi lila kleurtje en dan ook de kleine holografische shimmers erdoor. Jep dat is wel echt mijn favoriet en met de wisseling van het assortiment heb ik er ook nog snel een back-up van ingeslagen.


6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Dat zijn er vooral een paar van Miss Sporty. Ik heb een periode gehad dat ik die heel fijn vond, maar ik merkte dat ze al snel heel stroperig werden. Die heb ik nog steeds wel bewaard, maar het wordt toch wel echt tijd om ze eens weg te gooien.


7. Gebruik je een basecoat?
Die gebruik ik echt altijd. Zelfs als ik swatches maak gaat er een base coat onder. Als ik het niet gebruik worden mijn nagels gewoon zo lelijk en dat risico wil ik niet lopen.

8. Gebruik je een topcoat?
Bij swatches maken gebruik ik dat nooit, maar als ik gewoon nagellak opdoe gebruik ik het wel altijd. Als ik er geen topcoat overheen dan bladert het al heel snel af en kan ik vaak de volgende dag alweer een nieuwe kleur opdoen. Ik heb ook een speciaal bakje waar ik al mijn top en base coats in bewaar.


9. Stempelen of uit de losse hand?
Stempelen vind ik altijd wel makkelijker, maar ik probeer nu toch wat meer uit de losse hand te doen. Het is alleen wel heel erg moeilijk en hoop dat ik toch op een dag kan zeggen dat ik er beter in ben geworden.

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Dat is een moeilijke. Het is allebei heel erg mooi! Als ik dan toch echt moet kiezen, dan ga ik voor de glitters. Het effect wat ze geven vind ik erg mooi en je hebt ook zoveel verschillende soorten en kleuren glitters.


11. Voel je je kaal zonder nagellak?
Ik voel mij zeker wel kaal zonder nagellak. Ook vind ik mijn nagels er niet mooi uitzien zonder nagellak waardoor ik best wel baal als ik een keer zonder de deur uit moet gaan.

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Ik heb de afgelopen week eigenlijk helemaal geen nagellak gekocht. Ik heb een soort van een no buy periode voor mezelf. Ik ben namelijk geld apart aan het leggen voor de leuke dingen die ik binnenkort ga doen die ik al vertelde in mijn Even Kletsen artikel.

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden om te lezen. Ik vond hem in ieder geval erg leuk om in te vullen en nu ook te weten hoeveel nagellakken ik precies heb.

Nu ben ik wel heel benieuwd hoeveel nagellakken hebben jullie in je stash?

Veel Liefs,
Lies