woensdag 15 mei 2013

Essence Twins Reloaded - Mr. Big & Carrie

Eindelijk na heel wat weken dat ze telkens uitverkocht waren, kwam ik eind vorige maand het setje Mr Big & Carrie tegen van de Essence Twins Reloaded lijn. De andere 2 setjes had ik al wel en daar had ik ook al swatches van geplaatst. Zodra ik ook het laatste setje had weten te bemachtigen zou ik daar ook nog een swatch van plaatsen. Vandaag is het daarom tijd voor de swatches van Mr. Big & Carrie. Kijk snel verder.......

Elk setje uit de Essence Twins Reloaded bestaat uit 2 lakjes. De 1 is een colour base en de andere een glitter topper. Alle setjes vind ik ook mooier om ze samen te gebruiken dan los van elkaar, want ze passen perfect bij elkaar.


De colour base 03 Carrie is een heel mooi fel roze kleurtje. Na 1 laag dekt die eigenlijk al wel prima, maar toch vind ik het altijd fijn om alsnog een 2e laag aan te brengen. Op de foto draag ik daarom ook 2 lagen van deze kleur.


De glitter topper 03 Mr. Big is een hele mooie glitterlak met allerlei kleuren glitter erdoorheen. Zo zie ik bijvoorbeeld rode, paarse, roze en zilveren glitters erdoorheen zitten, maar lijken er ook nog holografische tussen te zitten. Nu ben ik gek op glitterlak en ook deze vind ik daarom erg mooi. Ik heb hier 1 laag aangebracht over Carrie.

Van de setjes Edward & Bella en Romeo & Juliet heb ik ook al swatches van gemaakt en mocht je die willen zien dan zijn ze hier terug te vinden.

Ik kan niet anders zeggen als dat ik alle 3 de setjes heel erg leuk en vooral ook erg mooi vind. Ze lakken erg fijn en de dekking is bij alle colour base lakjes al perfect na 2 lagen.  Ik zou ze daarom ook zeker aanraden als je gek bent op nagellak en deze schoonheden nog niet in je bezit hebt. 

De prijs is €1,59 per potje en zijn alleen te koop bij filialen die een extra Essence schap hebben.

Wat is jouw favoriete setje van de Twins Reloaded?

Veel Liefs,
Lies