zondag 20 oktober 2013

My week in pictures - Week 42

Inmiddels is er alweer een week verstreken en is het zondag. Het is daarom weer tijd voor een my week in pictures. Week 42 was voor mij best een drukke week met niet altijd even leuke dingen, maar toch bracht deze week ook wel heel veel gezelligheid. Ook was het de week waarin ik de hamsters toch echt moest gaan scheiden en ik eindelijk mijn lievelingseten weer tegenkwam. Of eigenlijk beter gezegd mijn lievelingseten van mijn favoriete merk. Kijken jullie mee naar mijn week 42?

Van de week hadden mijn moeder en ik even zin om makkelijk te eten en dat werden poffertje. Een lekker klontje roomboter en poedersuiker eroverheen. Niet zo heel gezond, maar wel ontzettend lekker.

Een vriend vroeg of ik eens twee katten wou haken die een beetje op die van hem leken. Hier is de eerste die ik af heb. De andere ben ik nog mee bezig.

Ook was het tijd voor om de hamstertjes te gaan scheiden. Na heel vaak te hebben gekeken zijn mijn moeder en ik eruit gekomen dat vier van de kleintjes vrouwtjes zijn en de andere twee mannetjes. We waren eerst bang dat er maar één mannetjes zou zijn en dat vonden wij dan wel heel zielig dat die alleen overgeplaatst zou worden. De kooien staan nog niet zoals ik ze wil hebben staan, maar daar komt snel verandering in.

Eindelijk was de zuurkool er bij de Aldi. Dit vind ik zelf de lekkerste zuurkool en zat daarom met smart te wachten dat die te koop zou zijn. Toen mijn moeder van de week navraag deed kregen we te horen dat ze toevallig net die dag binnen waren gekomen en ze zijn speciaal van achter voor ons gehaald. Ik vond dat wel heel erg lief. Wat wij dus vandaag gaan eten? Zuurkool!

De laatste weken zijn mijn Bloglovin volgers een heel eind toegenomen en inmiddels heb ik het mooie ronde getal van 90 mogen behalen. Ik wil jullie hier ook heel erg voor bedanken, want toen ik met het bloggen begon had ik dit nooit voor ogen gezien. Bij de 100 volgers hoop ik ook zeker een bedankje voor jullie te kunnen organiseren in de vorm van een winactie, maar helaas kan ik nog niks beloven vanwege de situatie op dit moment. Ik ga in ieder geval heel erg mijn best ervoor doen.

Niet alleen was ik deze week aan het haken, maar maakte mijn moeder ook hele leuke herfst/Halloween schaal voor op tafel. Ik vind het echt zo leuk geworden en het staat ook zo gezellig.

Ik ben momenteel echt verslaafd aan de cruesli met magere yoghurt. Vooral als het even gestaan heeft en het wat zachter is geworden vind ik het heerlijk.

En als laatste kwam spontaan Martijn ,een vriend van ons, gezellig een avondje op visite. We hebben heel veel gelachen, gekletst en ook nog even met zijn drieën een film gekeken. Let niet op het zielige plantje op tafel, want helaas is die aan het doodgaan. Al hebben we nog steeds hoop dat het weer goed zal komen omdat die toch nog een klein beetje groen is haha. 

Dit was alweer mijn week 42 en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Hoe was jouw week 42?

Veel Liefs,
Lies