maandag 21 oktober 2013

Tag : I love fall

Vandaag heb ik weer eens tag voor jullie. Op verschillende blogs kwam ik de I love fall tag al tegen en nu hou ik zelf ook enorm van de herfst. Ik vond het daarom toch wel eens tijd worden dat ik hem zelf ook eens zou invullen. Bij deze heb ik dat gedaan. Kijk snel verder voor mijn antwoorden op de vragen.

Wat is je favoriete lip product in de herfst?
Ik denk dat dat toch wel een lippenbalsem is. Op dit moment beginnen mijn lippen toch alweer sneller droog te worden en hier en daar beginnen er ook velletje te ontstaan. Zonder een lippenbalsem zou ik daarom zeker niet kunnen. Ook een koraalkleurige lipstick draag ik best vaak momenteel.


Welke kleuren nagellak draag je dit seizoen graag?
Ik merk dat ik momenteel vooral veel groene nagellak draag, maar ik ben niet iemand die echt alleen maar herfstkleuren draagt. Als ik zin heb om bijvoorbeeld een roze of paarse nagellak te dragen dan doe ik dat ook gewoon.

Wat is je favoriete geurkaars?
Voor de herfst vind ik vooral warme en fruitige geuren erg lekker. Zo vind ik een appel/kaneel kaars wel heel erg lekker of bosvruchten. Ook ontspannende geuren zoals lavendel of sandelwood brand ik heel erg veel.


Wat is je favoriete horror movie?
Ik kijk eigenlijk helemaal geen horrorfilms meer. Eerder wel toen keek ik ze achter elkaar en hoe enger, hoe beter. Alleen op een gegeven moment is dat gestopt en kan ik nog heel slecht tegen horrorfilms. Ik kijk nu daarom toch liever films uit andere genres.

Wat is je favoriete herfstliedje?
Ik heb hier heel erg lang over nagedacht, maar ik zou eigenlijk helemaal geen liedjes weten die met de herfst te maken hebben. Een favoriet liedje heb ik dus helaas niet.

Welk item draag je het liefste in de herfst?
Ik draag vooral graag sjaaltjes, maar nog niet van die hele dikke. Ook draag ik wel veel leggings en heb ik mijn laarsjes ook weer tevoorschijn gehaald om daarbij te dragen. 


Wat is een snack die je graag eet?
Chocolade is toch wel echt mijn favoriet. Vooral melkchocolade ben ik gek op en als er rozijntjes en/of hazelnoten inzitten vind ik ook heerlijk. Daarnaast hou ik deze tijd van het jaar ook zeker wel van pepernoten.

Welke parfum draag je in de herfst periode?
Net zoals bij de geurkaarsen ga ik toch sneller voor de warmere geuren. Zo draag ik momenteel veel Musk, Gabriella Sabatini en Amance. 


Je favoriete herfst-drankje?
Ik heb twee favoriete herfstdrankjes en dat is sowieso warme chocolademelk en daarnaast kruidenthee. Vooral rooibosthee drink ik heel erg vaak.

Dit waren alweer mijn antwoorden op de I Love Fall tag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

Wat is jouw favoriete parfum voor de herfst?

Veel Liefs,