vrijdag 29 november 2013

Preview : Catrice LE Feathers & Pearls

Vanaf december is de nieuwe limited edition Feathers & Pearls van Catrice te koop en deze staat in het teken van de gouden tijden van de 20e eeuw. Vooral de Speelse charlestonjurkjes met pailletten, glitters en veren in combinatie met weelderige kapsels uit die tijd zal terugvinden als inspiratie voor deze limited edition. Of je nou voor een dagelijkse look wilt gaan of toch net iets meer wil uitpakken, het kan beide met de producten uit deze limited edition die vooral de kleuren goud, zilver, zwart en rood bevat.

Eye Palette

Een oogschaduwpalette met vijf glinsterende oogschaduwen erin. Naast de oogschaduw bevat dit palette ook een zwarte cake-eyeliner die je met een vochtig kwastje aan kan brengen. Het eyeliner kwastje zit bij het palette in en heeft aan de andere kant een sponge applicator voor de oogschaduw.

C01 Hollywood’s Golden Age

Prijs : €4,99


Clear Brow Fixing Pen

Een pen waarmee jij je wenkbrauwen mooi in model kan brengen en hij zal alle haartjes in bedwang houden. Hij heeft een transparante textuur die niet plakt. Hoe deze pen precies werkt ben ik wel heel benieuwd naar. Al denk ik dat het niet veel zal verschillen met een wenkbrauwgel alleen dan in de vorm van de pen.  

Prijs : € 2,89


Lashes for Gold

Een setje toch wel wat gedurfde nepwimpers. Ze zijn gitzwart en bevatten allebei aan één kant gouden accenten. Er zit een tubetje lijm inbegrepen die de belofte maakt dat de wimpers extra lang zullen blijven zitten.

Prijs : €3,99


Lash & Eye Sparkling Gel

Een transparante gel met diamantschittering erin die je zowel kan gebruiken om de uiteindes van je wimpers van glitters te voorzien of te gebruiken in een ooglook door hem bijvoorbeeld in de binnenkant van je ooghoeken aan te brengen.

Prijs : €3,39


Skin Pearls

Kleine zelfklevende pareltjes die je op je huid kan aanbrengen. Het zijn strengen pareltjes die je zowel als sieraad op je huid kan plakken zoals een armband, maar ook zijn ze apart te gebruiken om toch een subtiele versiering op je huid aan te brengen.

Prijs : €3,59


Roaring Lip Colour

Drie semi-matte lipsticks met een crèmige structuur. Er is één verkrijgbaar in een roze kleur en de andere twee heb een rode kleur.

C01 Charleston’s Fame
C02 Roaring Red 
C03 Josephine’s Joy

Prijs : €3,99 per stuk


Ultimate Nail Lacquer

Vijf potjes nagellak met een art deco design op de dop. Ze zijn in de kleuren zilver, goud, roze, rood en zwart verkrijgbaar en beloven een ultieme dekking en houdbaarheid. Drie van de vijf potjes nagellak bevatten fijne glitters.

C01 Flapper Style 
C02 Golden Twenties 
C03 Charleston’s Fame 
C04 Roaring Red 
C05 Running Wild

Prijs : €2,99 per stuk


Nail Sequins

En als laatste pailletjes om je nagels mee te versieren in de kleuren goud en zwart. Je brengt ze over een nog niet droge basiskleur zodat ze blijven plakken. Je kan ze verdelen over je nagels, maar je kan ook gewoon je nagels er helemaal indopen.

C01 Golden Twenties
C02 Running Wild

Prijs : €2,99 per stuk

Ik vind het zelf weer een erg leuke limited edition van Catrice ook al spreken mij niet alle producten aan. Zelf vind ik de producten ook vooral erg leuk om ze te gebruiken om looks mee te maken voor de feestdagen doordat er zoveel gebruik is gemaakt van glitters. De producten zijn van december verkrijgbaar en ik denk zelf zo rond half december aangezien ze ook tot half januari verkrijgbaar zijn.

Wat vind jij van deze Feathers & Pearls limited edition van Catrice? En vind jij het ook vooral leuke producten om een look mee te maken voor de feestdagen?

Veel Liefs,
Lies