zondag 9 februari 2014

My week in pictures - Week 5 & 6

De tijd vliegt, want inmiddels beginnen wij alweer aan week 7. Natuurlijk is het eerst nog tijd voor een My week in pictures artikel en dit keer is het van de afgelopen twee weken. Vorige week zondag heb ik het namelijk niet geplaatst, omdat ik toen toch echt te weinig foto's had om er een heel artikel van te maken. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen twee weken?

Ik begin maar gelijk met iets heel ongezonds, maar wel oh zo lekker! In het RTL kerstpakket van mijn moeder zat deze Tony's Chocolonely reep en wij hadden dit beiden nog nooit gehad. Toen we hem openmaakte kwam deze toch wel aparte reep tevoorschijn.


Ik zocht naar een nieuw boekje met haakpatronen en kwam dit leuke kleine boekje tegen met mutsen/beanies en hoofdbanden. Ik ga er snel eens mee aan de slag om te kijken hoe ze worden en als het lukt heb ik al iemand die ook graag wil dat ik er één voor haar maak. Ik hoop daarom dat ze leuk worden zodat ik ook andere er gelukkig mee kan maken.


Mijn moeder en ik hadden nog een halve bak nasigroentes en een halve rode peper over. Ik besloot eens creatief te gaan doen in de keuken en de groentes en halve rode peper in een pot Chicken Tonight saté te doen. Daarnaast wist mijn moeder hoe je van witte rijst gele rijst kon maken en dat vond ik er wel mooi bij staan. Gelukkig pakte het creatief zijn goed uit, want het was heer erg lekker!


Onze droger had het helaas begeven, maar eigenlijk had die ook geen schuld. Mijn oom heeft hem al jarenlang gehad nadat hij hem tweedehands gekocht had, daarna mijn oma een aantal jaren en nu stond die ook al een aantal jaren bij ons. Er moest dus toch een nieuwe droger komen ondanks dat het voor nu wel een hele grote uitgave was. De was in huis ophangen was namelijk geen doen. We moesten alles door het hele huis verspreid ophangen doordat we bijna nergens ruimte hebben haha. Op de foto zien jullie daarom onze mooie nieuwe droger en hopelijk kunnen wij nu weer heel veel jaren vooruit ermee.


Ook was het de afgelopen week tijd voor de nieuwe lay-out van BYED! Ik ben er zelf nog steeds erg tevreden over en vind het zoveel beter dan de vorige. Ik wil jullie ook heel erg bedanken voor alle positieve reacties op de nieuwe lay-out!


Floris heeft weer een doosje erbij om in te slapen en hij is er bijna niet uit te krijgen. Hij verkiest doosjes altijd boven zijn zachte stoffen mandje. Mijn moeder heeft daarom het mandje maar in de doos gelegd als een soort van zacht kussentje.


Voor mijn ik mag zondigen momentje koos ik voor donuts van de AH of tenminste ik dacht dat het dat was. In de winkel zag ik iets wat op donuts leek en zag er een 35% korting sticker op dus hop die verdwenen in mijn mandje om thuis heerlijk een donut te kunnen eten. Thuis aangekomen zag ik op de bon ineens dat het twee berlinerbollen waren. Mijn moeder en ik hadden dat beide nog nooit gehad, maar ze waren heel erg lekker. De buitenkant smaakte gelukkig wel naar donut, dus ik had toch nog wel smaak haha.


Dag Rik...Snik! Als GTST fan moest ik natuurlijk het vertrek van Rik zien. Ik vind het zo jammer dat hij er nu uit is, want mijn twee favoriete acteurs zijn er nu beide uit. De andere was namelijk Christophe Haddad die Nick speelde. Gelukkig zijn ze beide niet doodgegaan in de serie waardoor ze altijd weer eens terug kunnen komen.


Tijdens een ander ik mag zondigen momentje besloot ik een warme kop chocolademelk te drinken. Ik had ook nog een paar kleine spekjes en wou toch eens kijken hoe het smaakte. Op zich vond ik het wel lekker, maar ik zou het ook weer niet te vaak doen haha.


En als laatste las ik ook gisteren (voor jullie eergisteren) deel 2 alweer uit van de Academicus Vampyrus serie. Ik vond deze nog net iets mooier dan het eerste deel en vooral ook het einde vond ik geweldig, maar ook wel erg zielig. Nu ga ik snel beginnen aan deel 3 en hoop dat die ook erg mooi zal zijn. Ik kan ook bijna niet wachten totdat de film deze maand uitkomt, want ben er zo benieuwd naar nu. 

Dit waren alweer mijn afgelopen twee weken en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. De aankomende week heb ik nog niet heel veel op de planning staan. Wat ik sowieso wel ga doen is speciaal haakgaren kopen om aan de eerste muts te kunnen beginnen. Mocht die goed lukken, dan zal ik hem ook zeker nog voorbij laten komen op mijn blog. Voor de rest wacht ik rustig af wat deze week allemaal voor leuke dingen gaat brengen.

Hebben jullie al wel plannen voor de aankomende week?

Veel Liefs,
Lies