woensdag 12 februari 2014

Preview : Catrice LE Crème Fresh

Binnenkort staat ons weer een leuke Limited Edition van Catrice te wachten, of tenminste ik vind hem erg leuk. Catrice gaat ons namelijk meenemen terug in de tijd naar de jaren zestig. Deze Limited Edition is helemaal in retrostijl en bevat zowel pasteltinten als opvallende kleuren en heeft de naam Crème Fresh. Kijken jullie mee?

Powder Eyeshadow


Als eerste deze vier poederachtige oogschaduwen met een hele zachte structuur. Ze zorgen voor een subtiele ooglook waarmee je klaar bent voor de lente. Ook bevatten deze oogschaduwen een parelmoereffect. 

C01 Jame’s Brown
C02 Another Pink Panther
C03 Evergreen 60s
C04 So Jackie O

Prijs : €2,99 per stuk

Gradation Blush
Essence heeft deze maand twee nieuwe ombré blushes aan haar assortiment toegevoegd, maar in deze LE zal ook Catrice een ombré blush uitbrengen. De blush heeft een zachte structuur en is in een mooie frambooskleur verkrijgbaar.

C01 Waterloo Sunrise

Prijs : €3,99

Lip Balm
Deze leuke lip balms in pastelkleuren voorzien je lippen van een mooie glans. Daarnaast geven ze een heel subtiel kleurtje af en laten ze je lippen zijdezacht aanvoelen.

C01 Another Pink Panther 
C02 Evergreen 60s 
C03 The Peach Boys

Prijs : €3,99 per stuk

Ultimate Nail Lacquer
Ook bevat deze Limited Edition weer vijf kleuren nagellak. Hiervan zijn er vier in pastel kleuren en de vijfde is een felle roze kleur. Alle kleuren bevatten een metal effect.

C01 The Peach Boys 
C02 Make Fast At Tiffany’s
C03 Evergreen 60s
C04 Another Pink Panther 
C05 Light Your Fire

Prijs : €2,99 per stuk

Hair & Lash & Brow Colour
Als laatste twee mascara's in een roze en een groene pastel kleur. Deze mascara kan je zowel in je haar, op je wimpers als op je wenkbrauwen aanbrengen. Al zou ik dat laatste persoonlijk niet zo snel doen haha. De mascara's zijn makkelijk weer met water te verwijderen.

C01 Pink Flowed
C02 Evergreen 60s

Prijs : €3,99 per stuk

Dit waren alweer alle producten uit de Creme Fresh limited edition. De producten waar ik zelf heel erg benieuwd naar ben is toch de blush, want qua uiterlijk ziet die er al erg mooi uit. Daarnaast wil ik ook zeker even de nagellakjes van dichterbij bekijken, want ik ben gek op pastel kleuren nagellak.

Wanneer deze Limited Edition precies uitkomt is op dit moment voor mij nog een beetje onduidelijk. In het persbericht staat dat het in maart uitkomt, maar op de site van Catrice staat dat het van februari t/m maart verkrijgbaar is. Mocht je daarom iets leuks ertussen zien wat je graag wilt hebben, dan zou ik het sowieso even goed in de gaten houden of die al bij jou in de buurt verkrijgbaar is. In Nederland zal het verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en Trekpleister en in Belgie alleen bij Kruidvat.

Wat vinden jullie van deze limited edition? En vinden jullie pastel kleuren ook zo mooi?

Veel Liefs,
Lies