donderdag 13 maart 2014

3x Essence Colour & Go nagellak

Vorige maand zijn er bij Essence weer heel veel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Toch zijn er ook nog hele mooie producten die al in het assortiment zaten en ook al helemaal klaar zijn voor het mooie weer. Ook deze mogen zeker niet vergeten worden. Zo ook deze drie vrolijke kleurtjes nagellak die mijn moeder zag tijdens het shoppen. Uiteindelijk is zij ook diegene geweest die ze meegenomen heeft. Ben ik nu diegene die spijt heeft dat zij ze niet ook meegenomen heeft? Kijk snel verder om daar achter te komen en deze drie vrolijke kleurtjes van Essence te zien.

De drie kleuren die mijn moeder mee heeft genomen zijn allemaal lekkere felle en ook vooral vrolijke kleurtjes. Zelf vind ik dit soort kleuren perfect om te dragen als het buiten zonnig is zodat ze nog wat meer van je nagels knallen.

De kleuren van links naar rechts op de foto :
115 Redvolution
137 Wanna Be Your Sunshine
138 L.O.L
115 Redvolution
Redvolution is een hele mooie rode kleur die toch net wat anders is dan een standaard rood lakje. Hij neigt namelijk ook een beetje naar oranje wat op de foto's goed te zien is als de zon erop schijnt. De kleur is qua dekking prima, want na twee lagen dekte die perfect.

137 Wanna Be Your Sunshine
Wanna Be Your Sunshine doet de naam eer aan, want het is echt een zonnetje op je nagels. Het is een knalgele kleur met hele kleine gele, rode en groene shimmer erin. De dekking was ik een beetje bang voor. Gele nagellak staat toch wel snel bekend als slecht dekkend, maar deze heeft mij doen verbazen. De kleur dekt namelijk prima na twee lagen.

138 L.O.L
L.O.L het laatste kleurtje van de drie is een mooie knalgroene kleur die ik zelfs ietwat neon zou willen noemen. Ook bij deze ben ik weer dik tevreden over dekking, want net zoals andere twee kleuren dekte deze ook weer na twee lagen.

Dit waren alweer alle drie de kleurtjes. Om mijn eigen vraag uit de intro te beantwoorden of ik spijt heb dat ik ze niet zelf heb gekocht kan ik alleen zeggen : Ja! Het zijn alle drie hele mooie kleuren en de dekking heb ik ook niks over te klagen. Ik denk dat ik daarom deze week nog maar even een sprintje neem naar de Kruidvat.

Deze lakjes kosten €1,69 per stuk, maar t/m 23 is er een aanbieding bij Kruidvat waarbij je twee lakjes voor €3,00 kan kopen.

Wat vind jij van deze kleurtjes? En heb je misschien zelf ook één van deze kleuren in je bezit?

Veel Liefs,
Lies