woensdag 12 maart 2014

Random Favorites - Februari

Elke maand ontdek ik wel weer nieuwe favorieten en zo ook in de maand februari. En ook al zitten we nu al bijna weer op de helft van de maand maart, dan nog wou ik jullie mijn random favorites van de afgelopen maand niet onthouden. Benieuwd naar de parfum die ik in februari veel gedragen heb of welke film mijn favoriet was? Kijk dan snel verder.......

Playboy - Super Playboy parfum
De parfum die ik het meeste gebruik heb is deze van Playboy en heet Super Playboy. De parfum zelf is knalroze en de geur vind ik zo lekker. Het is ook een geur die ik herontdekt heb en waarvan vorig jaar al een review van online is gekomen. Mocht je die graag willen lezen, dan kan je hier klikken.

Essence Beauty Beats lipgloss - Groupie at heart
De laatste tijd probeer ik iets meer lef te hebben door wat fellere lipkleuren te dragen. De lipgloss die ik hierdoor herontdekt heb is er één uit de Beauty Beats Trend Edition van Essence. Het is een mooie roze kleur die redelijk fel uitpakt op de lippen.


Nivea Satin Sensation deodorant
Ik gebruik niet zo heel erg vaak meer een deodorant spray. Ik word er vaak een beetje benauwd van als ik het net opgespoten heb. Toch valt deze deodorant wel onder mijn favorieten. De geur is lekker en beschermd mij de hele dag tegen een transpiratiegeur. Ik heb deze deodorant overigens niet zelf gekocht, maar ik heb hem mogen ontvangen nadat ik mij opgegeven had voor een testpanel.

GranArom cappuccino karamel aanmaakkoffie
Ik ben toch wel een echte koffieleut. Normaal drink ik alleen geen koffie met cafeïne erin doordat ik daar sneller paniekaanvallen door krijg. Alleen deze koffie met karamel smaak moest ik gewoon proberen. Tot nu toe heb ik gelukkig nog nergens last van gehad en daarom drink ik ook bijna elke dag wel een kopje. Hij is te koop bij de Lidl en er zijn nog twee andere smaken zoals de normale cappuccino en cappuccino wiener melange. Nog een tip : Normaal maak je het aan met heet water, maar ik doe het zelf vaak met warme melk en dat is zo lekker!

3x nieuwe kleuren Essence nagellak 
Dit zijn drie lakjes die nieuw in het Essence assortiment zijn gekomen vorige maand en ik ben er gek op! Zelf vind ik het allemaal mooie kleurtjes voor de Lente en ik verwacht daarom ook dat ik ze nog heel vaak ga dragen. Van deze lakjes zijn al swatches online gekomen en die kan je hier terugvinden. 

Academicus Vampyrus - Schaduwkus
Voor diegene die regelmatig mijn blog bezoeken zal deze favoriet geen verassing zijn haha. Ik ben gek op de Academicus Vampyrus boekenserie. Ook het vierde deel Schaduwkus die ik uitgelezen heb is daarom zeker een favoriet van de afgelopen maand.

Catrice Multi Colour Compact Powder - 010 Rose Beige
Ik gebruikte de laatste tijd eigenlijk telkens een matterende poeder van Essence, maar ik besloot nu weer eens Multi Colour Compac Powder van Catrice in de kleur 010 Rose Beige een kans te geven. Ik heb hem daarna eigenlijk niet meer aan de kant gelegd, want ik vond hem zo mooi staan.

Mortal Instruments : City of Bones (Film)
Vorig jaar had ik de film van Mortal Instruments al in de bioscoop gezien doordat ik kaartjes had gewonnen op de blog van Vera van Veracamilla.nl. Nu die op DVD was uitgekomen moest ik hem gewoon weer zien. De boeken heb ik er nog niet van gelezen, maar ook dat wil nog zeker gaan doen.

Essence Sparkle Sand Effect nagellak
En als laatste nog weer twee nieuwe lakjes van Essence, maar dan met het Sparkle Sand Effect. Ik was al gek op de drie kleuren die Essence vorig jaar had uitgebracht en ook deze twee hebben zeker weer mijn hart gestolen. De dekking van de zilveren kleur was alleen wat minder, maar gelukkig staat die als top coat wel heel erg mooi. Ook over deze lakjes is al een artikel online gekomen en die kan je hier terugvinden.

Dit waren al mijn favorieten van de maand februari. Het waren dit keer iets meer favorieten dan dat ik normaal in een Random Favorites artikel heb. Ik kan daarom wel zeggen dat ondanks dat de maand februari wat korter was, dat het toch wel een ultieme favorieten maand was. Al kan ik alvast verklappen dat ik nu ook alweer behoorlijk wat favorieten heb ontdekt in de maand maart. 

Wat was jouw ultieme favoriet van de maand februari?

Veel Liefs,
Lies