maandag 24 maart 2014

My week in pictures - Week 12

Vandaag is het weer tijd voor een My week in pictures. Een dagje later dan normaal, want we hebben afgelopen zaterdag 's avonds zonder televisie, internet en telefoon gezeten. Op zo'n moment merk je pas hoe stil het dan in huis is als alles het ineens niet meer doet haha. Gelukkig hebben wij ons wel prima vermaakt, maar toen alles weer echt goed werkte was het wel te laat om nog een artikel te schrijven. Vandaag daarom de my week in pictures van week 12.

De afgelopen week ging ik even met mijn moeder naar de Action. Zoals gewoonlijk had was ik van plan maar één ding te kopen en nadat ik de hele winkel doorgesnuffeld had kwam ik weer met een hele tas vol spulletjes buiten.

In de lente is het voor mij altijd tijd om narcissen te kopen. De gele vind ik altijd heel erg mooi, maar ik hoop toch telkens dat ik de gele bloemetjes met een oranje hartje vind. Op het kaartje leek het alsof deze dat waren, maar toen ze uitkwamen bleken het toch weer de gewone gele te zijn.

Zo'n 13 jaar geleden heb ik eens worteltaart gegeten en dat bleek eigenlijk heel erg lekker te zijn. Mijn moeder had het nog nooit gehad en in al die jaren tijd was ik het ook nog niet echt ergens anders tegengekomen. Deze week kwam ik een wortelcake tegen bij de Aldi en die moest daarom ook gelijk mee. Het smaakte gelukkig nog net zo lekker als dat ik mij herinnerde en ook mijn moeder vond het heerlijk.

Deze week kwam ook de winactie online voor het behalen van de 150 Bloglovin volgers. Ik koos ervoor om een pakketje samen te stellen met favorieten van mijzelf. Doe je nog niet mee en wil je dat wel graag? Dan kan je hier klikken

Mijn nagels zijn momenteel echt een ramp. Ze brokkelen achter elkaar af of scheuren in zoals hier goed te zien is bij mijn ringvinger. Ik hoop dat het snel weer wat beter zal worden, want baal er toch wel wat van.

Er waren twee haakboeken die ik heel erg graag wou hebben. Deze week besloot ik het gewoon te doen en ze te bestellen bij Bol. Het probleem is alleen nu dat ik niet meer weet waar ik mee moet beginnen om te maken, want ik wil alles maken wat er instaat haha.

Mijn moeder maakte lekkere sla. Ik kan hier echt zo van genieten en dan eet ik ook mijn vingers erbij op. We hadden er overigens een karbonade bij, maar ik ben iemand die het vlees altijd graag op een apart bordje heeft en die bij de groente en aardappelen op haha.

Toen wij zonder televisie, internet en telefoon zaten was het zo stil dat ik maar even ben gaan kijken of ik misschien nog iets op de laptop had staan wat we konden kijken. Ik kwam de serie Being Human tegen waarvan wij nog een paar afleveringen niet gezien hadden. We zijn nu weer helemaal Being Human verslaafd en kijken de ene na de andere aflevering. 

Voor de verandering kocht ik nog een bakje narcissen haha. Dit is een andere soort dan de eerste die ik liet zien en hierbij lijken de toeters nog meer oranje op het plaatje. Ze zijn nu nog niet uitgekomen, dus ik zit vol spanning te wachten hoe ze eruit zullen zien.

Mijn blikje met gehaakte spullen begint behoorlijk vol te raken. Er zitten een aantal zelf verzonnen dingetjes tussen en ook een aantal dingen die ik uit een boekje/van internet heb gehaald. Ik zal hier binnenkort nog wel apart een artikel van maken, want ik denk niet dat het zo echt goed te zien is met wat het allemaal is.

Dit was alweer mijn week. Het was niet zo'n hele spannende week, want het was vooral een weekje waarin ik veel creatief bezig ben geweest. De aankomende week heb ik eigenlijk geen verplichte dingen die er gedaan moeten worden, dus ik ga vooral weer creatief bezig zijn, want ik heb de afgelopen dagen heel wat inspiratie opgedaan voor leuke nieuwe dingetjes. Daarnaast hoop ik dat het een beetje mooi weer zal worden, maar als ik de vooruitzichten bekijk zal dat denk ik een twijfelgevalletje worden haha. 

Heb jij al plannen voor de aankomende week?

Veel Liefs,
Lies