zaterdag 22 maart 2014

Gesloten // Winactie : 150 bloglovin volgers winactie!

Vorige week mocht ik de 150e volger op Bloglovin verwelkomen! Iets wat ik bijna 2 jaar geleden nooit verwacht had toen ik begon met bloggen. Ik ben jullie daar ook heel erg dankbaar voor dat jullie mijn blog bezoeken en ook voor alle leuke en lieve comments die jullie achterlaten. Nu ik de 150 volgers bereikt heb wil ik toch ook iets meer doen dan alleen bedanken en daarom heb ik vandaag een winactie voor jullie. Benieuwd naar wat en hoe je het kan winnen? Kijk dan snel verder.......

Wat zit er in het pakket :
Hierboven een foto van wat je allemaal terug kan vinden in het pakketje. Het leek mij leuk om een pakketje samen te stellen met allemaal producten die zeer zeker onder mijn favoriete verzorgingsproducten vallen en daarnaast heb ik er ook nog iets leuks en handigs ingedaan. Hieronder zal ik de producten nog iets beter laten zien en ik kan ook alvast verklappen dat wat hier op de foto staat niet het enige zal zijn.

Het product links zullen de meeste wel herkennen, want dat is het Micellair water van Nivea. Deze gebruik ik zelf nog niet zo heel erg lang en er is ook nog geen review over verschenen, maar toch kan ik nu al verklappen dat deze zeker onder mijn favoriete producten valt. Daarnaast zal je de Body Language parfum vinden in het pakket. De verpakking ziet er misschien wat apart uit, maar de geur is zo lekker!

Toen ik in januari een bestelling deed bij The Body Shop en daar een shoplog van maakte had ik één ding er bewust niet opgezet. Het is een Shea geschenkverpakking met een lip en body butter. Zelf heb ik deze leren kennen via een winactie die ik een tijdje geleden heb gewonnen en sindsdien is het echt een favoriet. De verpakking is alleen niet helemaal meer voor deze tijd van het jaar, maar ziet er gelukkig wel erg schattig uit haha. Daarnaast mijn favoriete poriënstrips die ik al heel lang telkens opnieuw koop. 

Dan de laatste drie dingen die je terug zal vinden in het pakket. Als eerste een reisflacon van de Andrélon Haar & Hoofdhuid shampoo. Dit is een shampoo die zowel voor mijn haar als hoofdhuid al heel veel goeds heeft gedaan. Daarnaast twee handige kleine schriftjes voor notities. Deze gebruik ik zelf altijd als ik even snel iets op moet schrijven als ik ergens ben. En het laatste product heeft denk ik weinig uitleg nodig. Het is een créme van Nivea die denk ik van velen wel een favoriet is. 

Zoals ik vertelde was dit nog niet het enige wat er in het pakket te vinden zal zijn. Naast al deze producten zal ik er ook nog een proefflesje van de The Body Shop Satsuma shower gel indoen en zal ik net zoals bij de vorige winactie ook weer iets instoppen wat ik zelf gemaakt heb. Wat dat precies gaat worden weet ik op dit moment nog niet, want ik ben momenteel zoveel dingetjes aan het maken. Dit houden jullie daarom nog even tegoed van mij.

Zo maak je kans op dit pakket:

Wat moet je doen :
- Volg BYED op Bloglovin en like dit artikel
- Laat een comment achter waarin je verteld dat je meedoet en vul daarbij ook een geldig e-mail in in het daarvoor bestemde vakje.

wat mag je doen voor meer winkansen :
- Like de pagina van BYED op Facebook
- Volg BYED op Twitter
- Tweet iets in trant van : "Ik doe mee met de winactie van @BYED_Lies en maak kans op een verzorgingspakketje. Ook kans maken? Kijk op http://bye-lies.blogspot.nl"

Ik hoop dat jullie het een leuk pakketje vinden en mocht je extra stappen hebben gedaan, dan zou ik het erg fijn vinden als je in de comment laat weten welke stappen je allemaal gedaan hebt. De winactie eindigt op zaterdag 12 april om 24:00. De dag erna zal de winnaar een mailtje van mij ontvangen. Deze winactie is voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers.

Veel Liefs,
Lies