zaterdag 3 mei 2014

Preview : Essence TE Hup Holland Hup!

Ik ben niet de enige die al helemaal in de WK sfeer is met de WK Duckies, want ook Essence is zich al helemaal aan het voorbereiden erop. Volgende maand kunnen wij namelijk de Hup Holland Hup! TE in de winkels vinden. Deze TE staat helemaal in het teken van Nederland en het voetbal. Bereid je daarom maar voor op een TE met heel veel rood, wit en blauw erin. Kijk snel verder.......Lashes
Deze papieren kunstwimpers maken je ogen al gelijk helemaal voetbal klaar. Ik zou ze zelf denk ik niet zo snel dragen, maar ik ben wel heel erg benieuwd hoe het eruit zal zien als je ze wel draagt.

01 Blik Op Het Doel!

Prijs : €2,39
Fan Stift
Wil je niet alleen je ogen, maar ook je wangen versieren met rood-wit-blauwe vlaggetjes. Dan heeft Essence hiervoor de perfecte oplossing. Met deze fan stift kan je namelijk gemakkelijk vlaggetjes aanbrengen waar je maar wilt. 

01 Oranje Boven!

prijs : €1,99

Nail Polish
In deze TE zullen er ook drie kleuren nagellak verkrijgbaar zijn en dit zijn uiteraard een rode, witte en blauwe. Ook al zijn deze vaak al verkrijgbaar, dan vind ik het nog wel erg leuk dat deze verkrijgbaar zullen zijn. Ik ben ook vooral wel heel erg benieuwd naar hoe de dekking van de witte kleur zal zijn.

01 Topscorers
02 Hattrick! 
03 Wilhelmus Van Nassouwe

Prijs : €1,69 per potje

Stickers & Body Tattoos 
De stickers kan je zowel op je nagels als lichaam plakken door het folie te verwijderen en op de plek te drukken waar je het wilt hebben. Als je ze op de nagels aanbrengt zal je er alleen wel een top coat over aan moeten brengen. De body tattoos kan je aanbrengen op je lichaam en dat doe je op dezelfde manier als andere neptattoos door het op je huid te drukken, iets nat te maken en daarna de folie te verwijderen. Ze zijn ook eenvoudig weer te verwijderen met water en zeep.

01 Op De Stip
01 Viva Hollandia

Prijzen : Stickers €1,39 - Body Tattoos €1,99
Handgel
Met deze handgel kan je even snel tussendoor je handen schoonmaken zonder water en zeep. De handgel laat een lekkere geur achter en bevat ook nog eens leuke rood-wit-blauwe balletjes. 

01 Hands! 

Prijs : €1,89

Armband
Deze leuke armband in is gevlochten met rood, wit en blauw draad en daarnaast zit er een hanger aan met een voetbal. De armband is in grootte verstelbaar waardoor die om iedere pols zal passen.

01 Langs De Lijn

Prijs : €1,59
World Champion Hair Tie & Clip
De voetbalwedstrijden moet je uiteraard wel goed kunnen bekijken zonder dat je haar in je gezicht valt. Je haar goed vastzetten kan dan ook met een haarelastiek met twee rood-wit-blauwe balletjes eraan waar Holland staat. Daarnaast zijn er ook clips verkrijgbaar. Deze clips kan je in je haar gebruiken, maar je kan ze bijvoorbeeld ook aan je shirt of tas doen.

01 Girl Of The Match
01 Olé Olé Olé Olééé

Prijzen : Elastiek €1,59 - Clips €1,99

Dit waren alle producten die er in de speciale Hup Holland Hup! TE verkrijgbaar zullen zijn. Zelf vind ik het heel erg leuk dat ze hier speciaal producten voor uitbrengen Het zijn alleen niet allemaal producten die ik zelf zou kopen. De producten waar ik wel heel erg benieuwd naar ben zijn de Fan Stift, Nagellak en de handgel. Al zou ik misschien ook nog wel even naar de stickers gaan kijken.

De Essence Hup Holland Hup! TE is verkrijgbaar in de maand juni bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Wat vind jij van deze TE? En zit er iets tussen waar jij wel benieuwd naar bent?

Veel Liefs,
Lies