zaterdag 23 augustus 2014

Opgemaakte producten! #3

De laatste tijd zijn er toch wel weer behoorlijk wat producten opgegaan hier. Vandaag is het daarom weer eens tijd voor een opgemaakt artikel. Benieuwd naar wat ik allemaal opgemaakt heb en ook of ik de producten weer opnieuw zou kopen? Lees dan snel verder.......

Als eerste een aantal mondproducten. Ik maakte twee tandpasta's op de Oral-B Pro-Expert en de Prodent White Now. Daarnaast maakte ik ook nog een mondwater zonder alcohol op van Kruidvat.

Zou ik het opnieuw kopen?
Beide tandpasta's deden prima hun werk, maar toch zou ik alleen die van Oral-B weer kopen. Die van Prodent heb ik namelijk niet helemaal op kunnen maken. Hij bestaat uit zowel een witte als blauwe kleur. Alleen hoe meer die opraakt, hoe meer er alleen nog maar de blauwe kleur uitkomt. Deze maakte mijn mond helemaal blauw en ook de smaak was niet lekker meer. Het mondwater van Kruidvat heb ik verder niks op aan te merken. Ik gebruik hem al een hele tijd en koop hem ook telkens weer opnieuw.

Hier twee handproducten die er op zijn gegaan. Het is de Happy Days hand soap en de Intensive7days hand cream van Garnier in de geur Honey. Beide producten heb ik al eens bij de Action gekocht.

Zou ik het opnieuw kopen?
Beide producten zou ik zeker weer opnieuw kopen. De Happy Days handzeep ruikt heel fruitig en fris en zeker in deze tijd van het jaar ben ik daar gek op. De handcrème van Garnier is al een aantal keren voorbij gekomen bij mijn favoriete producten en op dit moment valt die daar nog steeds onder. De geur van honing vind ik erg lekker en daarnaast voelen mijn handen zacht en gevoed aan na gebruik.

Nog iets van Garnier waar ik het laatste restje toch maar eens van gebruikt heb. Het is de Garnier Skin Naturals kalmerende toner. Daarnaast een pakje maxi sensitive wattenschijven en een Aloë Vera vaseline. Deze laatste twee zijn beide van Kruidvat eigen merk zijn. 

Zou ik het opnieuw kopen?
De Garnier toner deed prima zijn werk, maar ik zou hem toch niet zo snel weer opnieuw kopen. Ik gebruik momenteel namelijk het micellair water van Nivea en daar ben ik net wat meer tevreden over. De maxi wattenschijven koop ik al telkens weer opnieuw, want ben er zeer tevreden over. Ze pluizen niet en voelen fijn aan op de huid. Dat zijn voor mij toch wel de dingen die ik het belangrijkste vind bij wattenschijven. De Aloë Vera Vaseline heb ik ook verder niks op aan te merken en zou ik daarom zeker weer opnieuw kopen.

Er gingen ook twee doucheproducten op. De haar&hoofdhuid sensitive shampoo van Andrélon en daarnaast de crème douche amandelmelk - amandelolie van Kneipp.

Zou ik het opnieuw kopen?
Beide producten zou ik zeker weer opnieuw kopen. De shampoo van Andrelon valt al een hele tijd onder mijn favorieten. Ik gebruik ook eigenlijk bijna geen andere shampoo's meer sinds ik deze ontdekt heb. Bij de Kneipp crème douche vind ik alleen al de geur erg lekker en mijn huid voelt na het douchen heel zacht en gevoed aan.

Het vorige opgemaakt artikel bevatte heel veel deo's, maar dit keer is het er maar één. Het is de Nivea Stress Protect deoroller. Ook maakte ik een kleine eau de toilette op en dat is de No.1 pour femme die ik bij de Wibra heb gekocht.

Zou ik het opnieuw kopen?
Jep ik zou ze beide opnieuw kopen en stiekem heb ik dat ook al gedaan. De Nivea deoroller heeft een frisse en lekkere geur die bij mij toch wel bijna de hele dag te ruiken blijft. Het enige wat ik altijd bij deo's heb is dat ze nooit helpen tegen het minder zweten en dat is ook bij deze weer het geval. De No.1 eau de toilette is een namaak van een andere parfum, maar op dit moment ben ik er nog steeds niet achter van welke dat is. De geur is in ieder geval heerlijk en door het kleine formaat vind ik het perfect om mee te kunnen in mijn tas.

Dit waren alweer alle producten die ik opgemaakt heb en mijn mandje is nu weer leeg. Tijd dus om weer andere producten op te maken en mijn mandje weer wat te vullen voor een volgende opgemaakte artikel.

Welk product heb jij de laatste tijd opgemaakt en heb je gelijk weer teruggekocht omdat je er zo tevreden over was?

Veel Liefs,
Lies