vrijdag 19 september 2014

3x nieuwe Catrice nagellak

Al een hele tijd had ik niet meer tussen de nagellak van Catrice rondgesnuffeld. Nu er weer nieuwe kleuren waren toegevoegd aan het assortiment werd ik toch wel nieuwsgierig. Daarnaast was het ook nog eens nagelfestival bij Kruidvat en wat is er nou fijner als iets goedkoper kunnen kopen. Ik nam in totaal drie nieuwe kleuren mee waar ik jullie vandaag swatches laat zien en vertel wat ik ervan vind. Kijk snel verder.......

Ik zag behoorlijk wat leuke kleuren ertussen zitten, maar uiteindelijk verdwenen alleen deze drie kleuren in mijn mandje.

Van links naar rechts op de foto :
59 First Class Up-Grape
64 It's Time for Lovender
66 Blue And A Half Men

59 First Class Up-Grape
First Class Up-Grape vond ik een heel apart kleurtje. Ik ben er ook nog steeds niet over uit welke kleur ik hem kan noemen. Het ene moment lijkt die paars, even later lijkt die toch weer naar rood te neigen en daarna kom ik tot de ontdekking dat die ook wel weer een beetje bruin lijkt. De substantie van de nagellak lijkt iets dikker als normaal, maar ik vond het zelf niet storend tijdens het lakken. De dekking ben ik ook zeer tevreden over, want na één laag zag die er al erg goed uit. Toch heb ik zelf nog wel een tweede laag aangebracht voor de zekerheid.

64 It's Time for Lovender
It's Time for Lovender was een kleur die gelijk mijn aandacht trok toen ik hem in het schap zag staan. Zoals de naam al verklapt is het een hele mooie lavendel kleur. Ik nam hem mee in de hoop dat die er op mijn nagels net zo mooi uit zou zien als in het potje en gelukkig is dat zo. Deze kleur dekte volledig na twee lagen en dat vind ik zelf altijd goed te doen.

66 Blue And A Half Men
Blue And A Half Men is de laatste nieuwe kleur die ik meenam.  Het is een kobaltblauwe kleur met hele mooie shimmer erin. In het potje leek er alleen ook een paarse gloed doorheen te zitten, maar deze zie ik helaas niet terug op de nagels. Qua dekking is deze kleur wat minder. Op het potje staat ook al de waarschuwing dat je er twee lagen van aan zal moeten brengen. Toch vond ik hem na twee lagen nog niet perfect en heb ik nog een derde laag aangebracht,

Dit waren de kleuren die ik meegenomen heb. Alle drie de kleuren vind ik erg mooi en ik ben ook blij dat ik ze meegenomen heb. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dan ook dat de laatste kleur toch wel echt drie lagen nodig heeft om te dekken. Gelukkig vind ik het wel een hele mooie kleur wat ervoor zorgt dat ik het er toch wel voor over zal hebben om drie lagen aan brengen.

De nagellak van Catrice kost €2,99 per potje, maar bij het Kruidvat is deze week nog het nagelfestival en daarbij krijg je twee potjes voor €2,99.

Wat vinden jullie van deze kleuren? En heb je zelf misschien ook al een nieuw kleurtje van Catrice in je bezit?

Veel Liefs,
Lies