woensdag 17 september 2014

Shoplog : Action, Dirx en Kruidvat

Vorige week zag ik allemaal mooie aanbiedingen en ben ik even gaan shoppen met mijn moeder samen. Zo zijn we naar Kruidvat gegaan waar weer het nagelfestival is en daarna gingen wij nog even door naar de Dirx Drogist en de Action. Zoals altijd kwam ik weer thuis met meer dan ik eigenlijk van plan was en daarom leek het mij leuk er een shoplog van te maken. Kijken jullie mee naar wat ik gekocht heb?

Action
Als eerste kwam ik deze kleine handige notitieboekjes tegen bij de Action. Ik heb er gelijk één in mijn tas gestopt, want ik ben toch wel het type die altijd iets wil opschrijven en dan niks bij mij heb om het op te schrijven. De andere twee boekjes ga ik voor iets anders gebruiken, maar daar zal later iets over online komen.

Prijs : €0,49 per stuk
Ik was op zoek naar de kleurboeken voor volwassenen, maar deze waren helaas allemaal al uitverkocht. Wel zag ik dit mandala boekje die ik nog niet had en deze nam ik daarom maar mee daarvoor in de plaats.

Prijs : €0,79 
De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker knoopjes nodig heb voor de dingetjes die ik haak, maar telkens waren ze uitverkocht bij de Action. Nu lagen ze er gelukkig weer en ik nam drie verschillende zakjes mee. 

Prijs : €0,89 cent per zakje
Voor veel mensen is het nog veel te vroeg om te denken aan kerstspullen, maar voor mij is alweer de tijd aangebroken dat ik moet beginnen met de kaarten te maken. Ik kocht daarom twee boeken met 3D plaatjes. 

Prijs : +/- €1,98 per stuk
Om de gemaakte kaarten netjes te houden kocht ik ook maar gelijk opbergzakjes die je dicht kan plakken. Er zitten 50 zakjes in een verpakking, dus ik kan er wel even mee vooruit haha.

Prijs : €0,99 per 50 stuks
En als laatste nog iets wat ik veel nodig heb voor gehaakte dingetjes en dat zijn lintjes. Ik kocht vijf verschillende rolletjes waar allemaal drie kleuren opzitten.

Prijs : €0,89 per rol

Kruidvat
Als Essence en Catrice het assortiment hebben ge-update wacht ik altijd even met nagellak kopen. Altijd net erna is er namelijk een nagelfestival waarbij het 1+1 gratis is en dat scheelt toch heel veel geld. Ik kocht daarom nu al deze nieuwe kleuren van Essence.

Van links naar rechts :
187 Juicy Love
184 Girls Night Out
188 Dare to Kiss (The Satin)
185 Candy Crush (The Matt)
189 New York City Call (The Satin)
196 I ♥ My Blue Jeans

Prijs : €1,69 per stuk (Deze week nog 1+1 gratis)
Ook deze drie nieuwe lakjes van Essence nam ik mee. Ik blijf toch gek op glitters ook al zijn ze altijd heel moeilijk te verwijderen. Daarnaast vind ik het Sand effect ook heel erg leuk en Essence heeft nu een top coat waarmee je elke Essence nagellak Sand kan maken. Ook deze ging mee, want daar was ik wel heel benieuwd naar.

Van links naar rechts :
24 I Feel Gritty!
20 Hidden Garden
24 Party Never Ends

Prijs : €1,99 per stuk (Deze week nog 1+1 gratis)
De laatste lakjes die ik meenam bij Kruidvat zijn van Catrice. Hiervan zijn er drie nieuw en daarnaast zag ik ook nog een mooie glitterlak waar ik benieuwd naar was, maar deze is niet nieuw. Ook was mijn top coat bijna op en besloot hem nu dan maar gelijk erbij te doen voor de helft van de prijs.

Van links naar rechts :
50 glitterazzi
64 It's Time for Lovender
59 First Class Up-Grape
66 Blue And A Half Men
--  Quick Dry And High Shine Top Coat

Prijs : €2,99 per stuk (Deze week nog 1+1 gratis)

Dirx Drogist
Ik ben gek op het W7 In The Buff palette. Toen ik bij de Dirx zag dat ze nu het W7 In The Nude palette hadden wist ik niet hoe snel ik er even heen moest. Hij was ook nog eens in de aanbieding wat het nog leuker maakte. Daarnaast verkochten ze overigens ook het In The Buff palette en deze was ook in de aanbieding voor dezelfde prijs.

Prijs : €5,99 (Normale prijs €7,95)

Dit was alles wat ik gekocht heb en ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Van de nagellak en het W7 In The Nude palette zullen nog reviews en swatches verschijnen. Daarnaast zal ik ook nog een review gaan schrijven van het W7 In The Buff palette, want dat heb ik nog steeds niet gedaan. Shame on me!

Wat vinden jullie van mijn aankopen en zit er iets tussen waar je toch wel heel erg benieuwd naar bent?

Veel Liefs,
Lies