woensdag 24 september 2014

Nivea Lip Butter Blueberry Blush

Ik ben gek op lippenbalsems en ik kan er ook eigenlijk nooit genoeg van hebben. Het enige wat ik alleen nog niet geprobeerd had was een lip butter. Zou dat echt zoveel verschillen met een gewone lippenbalsem? Toen ik een tijdje geleden deze Nivea Lip Butter Blueberry Blush mocht ontvangen kon ik ook bijna niet wachten om hem uit te proberen. Vandaag vertel ik jullie wat ik van deze lip butter vind.

De Nivea Lip Butter zit in een klein blikje waar bosbessen op afgebeeld staan. Hierdoor weet je eigenlijk al gelijk dat het om de blueberry variant gaat. Nu weet ik dat velen niet heel erg blij zijn met producten in een potje/blikje, maar zelf heb ik daar eigenlijk weinig problemen mee.

De Nivea Lip Butter bevat karite boter, amandel olie en hydra IQ. Het beloofd daarmee je lippen langdurig te hydrateren en beschermen. Op zich vind ik dat wel erg goed klinken en vooral ook als je nagaat dat het koude weer er weer aankomt. Mijn lippen worden dan al heel snel droog en goede hydratatie kunnen ze dan wel gebruiken. Daarnaast zal deze lip butter ook je lippen zacht laten aanvoelen en voorzien van een natuurlijke roze gloed. Voor diegene die het graag willen weten staat ook gelijk de ingrediëntenlijst op deze foto.

Zodra je het potje openmaakt verschijnt er een lichtroze lip butter die er heel romig uitziet. Niet ziet die er alleen heel erg romig uit, maar als je het aanbrengt op je lippen voelt die ook erg romig aan. Ook viel de geur mij gelijk op, want die is toch wel heel erg aanwezig. Ik zou mij ook voor kunnen stellen dat die voor sommige misschien net iets te aanwezig zal zijn. Zelf vind ik hem in ieder geval wel heel erg lekker ruiken en ook herkende ik een geur erin die ik niet gelijk thuis kon brengen. Ineens wist ik het en deed de geur mij denken aan de yoghurtsnoepjes van Katja. Bij die snoepjes heb je ook een bosbes variant ertussen en die geur is precies hetzelfde.

Dan nu toch wel het belangrijkste, want doet deze lip butter ook daadwerkelijk wat die beloofd? Ik kan niet anders zeggen als dat die dat zeker doet. Zodra ik de lip butter aanbreng voelen mijn lippen meer gehydrateerd aan en naarmate je het een tijd ophebt ga je ook merken dat je lippen zachter aan gaan voelen. Het enige waar ik niks van merk is dat die je lippen een natuurlijke roze gloed geeft. Je ziet uiteraard wel dat je lippen wat meer gaan glanzen, maar qua kleur zie ik niks veranderen. Nu heb ik van mezelf wel hele gepigmenteerde lippen, dus wie weet als iemand het gebruikt die dat niet heeft dat er wel een lichte roze gloed te zien is.

Al met al kan ik niet anders zeggen als dat ik zeer tevreden ben over de Nivea Lip Butter Blueberry Blush. Ik denk zelf ook dat het een perfect product is om in de wintermaanden te gebruiken en vooral ook omdat het wat romiger is dan een gewone lippenbalsem.

Naast de Blueberry Blush variant zijn er nog vier andere varianten en dat zijn de Original, Coconut,  Raspberry Rosé en de Vanilla & Macademia. De Nivea Lip Butters kosten €2,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Hebben jullie al eens een Nivea Lip Butter geprobeerd? Zo ja, wat vond jij er van?

Veel Liefs,
Lies
Dit artikel bevat producten die ik heb mogen ontvangen van een merk of bedrijf.