dinsdag 4 november 2014

My week in pictures - Week 43 & 44

De afgelopen twee weken heb ik het eigenlijk heel rustig aangedaan. Ik wist namelijk dat er een hele leuke, maar vooral ook drukke dag aan zat te komen. Samen met mijn moeder, oom en een goede vriend van ons gingen we namelijk een dagje naar Arnhem toe. Naast het dagje weggaan heb ik natuurlijk nog meer foto's gemaakt. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen twee weken?

De afgelopen tijd waren er weer heel wat regenbogen te zien. Ik blijf dat ook altijd zo mooi vinden. Toen ik er ineens twee zag moest ik er toch even een foto van maken. Al is de tweede wel maar heel licht te zien.

De oogjes begonnen weer behoorlijk wat op te raken, dus tijd om nieuwe te bestellen zodat ik weer een tijdje vooruit kan. Dit keer bestelde ik ze eens online bij Chellebel.nl, want daar waren ze een heel stuk goedkoper dan gewoon in de winkel.

Vanaf jongs af aan ben ik helemaal gek op puddingbroodjes. Toen mijn mams er weer eens twee meenam voor ons heb ik hem dan ook met smaak opgegeten.

Ik stelde een pakketje samen en eindelijk kwam dan de winactie online voor het behalen van de 200 Bloglovin volgers. Hier kunnen jullie ook nog steeds aan meedoen t/m 19 november. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Mijn oude muis was al een heel lang aan vervanging toe. Mijn oom raadde een Logitech muis aan, dus toen ik ze in de aanbieding zag voor €10,- ging ik er toch maar eens een nieuwe kopen.

Om 7 uur 's ochtends zat ik in de woonkamer om een dagje naar Arnhem te gaan. Ik was alleen wel behoorlijk brak, want ik had amper 5,5 uur geslapen die nacht. Ik vond het namelijk toch stiekem wel heel erg spannend om na zoveel jaren met straatvrees ineens een hele dag weg te gaan buiten mijn woonplaats.

Op de heenweg in de bus naar Arnhem moest ik toch even een selfie met me ma samen maken. Al moet ik nog steeds wel een beetje uitvogelen hoe ik een goede selfie kan maken haha.

Ook mijn oom en Martijn een goede vriend van ons moesten er aan geloven om op de heenweg op de foto te gaan. 

Toen ik mijn oom vroeg welke winkels hij heel graag wou bezoeken in Arnhem kwam daar gelijk de Starbucks uit. Kwam dat even goed uit, want daar wou ik zelf ook heel graag naartoe. Hierbij dan ook mijn eerste Starbucks koffie. Ik weet de naam niet precies meer, maar het was iets met caramel in de naam.

Ik heb de Primark overleeft en kwam met twee volle tassen naar buiten. Zoals ik verwacht had was het er heel erg druk, maar ondanks dat heb ik gelukkig totaal geen paniekaanvallen gehad. Al raakte ik wel een beetje in paniek toen ik in die grote winkel iedereen kwijt was en niet wist hoe ik ze weer terug zou vinden.

En weer op de terugweg met de bus. Mijn mams en ik zaten alleen wel heel erg ongemakkelijk, want we hadden beide twee Primark tassen en nog een rugtas voor onze jassen en eten en drinken haha.

Die avond waren we ook allemaal heel erg moe en besloten daarom maar wat te eten te bestellen. Zelf ging ik voor een patatje mayo/sate en een broodje shoarma.

De volgende dag moest ik ook gelijk een paar sokken aantrekken die ik bij de Primark had gekocht. Ik vind ze zo vrolijk en ze zitten ook nog eens erg lekker.

Dit waren alweer mijn afgelopen twee weken in foto's. Ik vond het ontzettend leuk om naar Arnhem te gaan en eindelijk eens de Starbucks en Primark te bezoeken. Ook mijn mams, oom en Martijn is het heel goed bevallen. We hebben daarom ook afgesproken heel snel weer eens erheen te gaan met zijn allen. Van wat ik gekocht heb bij de Primark komt nog een shoplog online en ik denk zelfs dat jullie die morgen al zullen zien verschijnen.

Hebben jullie de afgelopen twee weken nog iets leuks gedaan?

Veel liefs,
Lies