maandag 9 maart 2015

My week in pictures - Week 10

Vandaag is het alweer maandag en daarom is het weer tijd voor een My week in pictures. De afgelopen week stond er best veel op de planning. Alleen helaas kon het meeste niet doorgaan doordat mijn moeder zich niet helemaal top voelde en ook nog eens mijn fiets kapot ging. Toch heb ik wel weer een aantal foto's gemaakt, dus kijk snel verder om deze zien!

Een bakje rijst voor mijn ratten! Wij koken eigenlijk altijd teveel rijst, maar het scheelt dat mijn ratten het heel erg lekker vinden. Telkens als we dan rijst gegeten hebben geef ik hun ook een beetje.

Het is niet een hele duidelijke foto, maar van de week begon het hier ineens in de avond heel erg te hagelen. Binnen no-time lag het dan buiten helemaal vol.

Ik ben alweer een heel eind met de nieuwe uil Floortje. De kop, poten, lijf en ogen heb ik al af. Dit is dan ook de kleurencombinatie die ik dit keer heb gekozen voor het lijf.

Mijn moeder en ik kwamen al zeker 12 jaar bij een vaste shoarmatent hier in de buurt. Alleen een tijdje terug is de vaste eigenaar weggegaan en sindsdien is het heel erg achteruit gegaan. Wij waren alleen in de veronderstelling dat de oude eigenaar helemaal gestopt was tot we hem vorige week tegenkwamen en hij vroeg of wij snel weer eens een keer langskwamen in zijn nieuwe zaakje. Ik had dan ook in tijden niet meer zo'n lekker broodje shoarma gegeten!

Ik vul nog wel eens online enquêtes in, maar bij deze kon ik nou niet bepaald mijn mening geven met of ik iets belangrijk of onbelangrijk vond haha.

Van de week kwam er een grote envelop van de gemeente in de bus. Ik raakte stiekem al gelijk in de stress met de gedacht van wat nu weer! Het bleek alleen iets heel leuks te zijn, want ik kreeg een boekje met strippen. Dit is speciaal voor mensen met een laag inkomen en kan je bij bepaalde winkels van de strippen bijvoorbeeld leuke spulletjes kopen, ergens uiteten gaan of sporten.

Het was weer zuurkool tijd! Voor mijn gevoel had ik dat al weer veel te lang geleden gegeten, dus kon dan ook bijna niet wachten tot het klaar was.

Altijd leuk als weer één van je favoriete acteurs een paar afleveringen terugkomt. Al had ik liever gezien dat die weer vast in GTST zou komen haha. 

Dit waren alweer alle foto's die ik gemaakt hebt de afgelopen week. Het zijn er dit keer helaas minder als normaal. Dit komt vooral doordat ik de meeste tijd thuis heb gezeten. Zoals ik al vertelde voelde eerst mijn moeder zich niet helemaal top en aan het eind van de week was ik de pineut. Ik heb telkens behoorlijke pijnsteken in mijn darmen en de rest van de details ga ik jullie maar besparen haha. Op dit moment heb ik er dan ook nog steeds last van. Hoe het komt weet ik niet, maar k hoop wel dat het snel weer over is.

Heb jij de afgelopen week nog iets leuks gedaan?

Veel Liefs,
Lies