maandag 25 juni 2012

Cadeautjes voor mijn Mams

Vandaag is mijn Moeder jarig en diegene die mij op Twitter volgen zal deze foto erg bekend voorkomen. Deze foto had ik namelijk vanochtend al op Twitter gezet. Ik denk dat ik hier wel een aantal mensen nieuwschierig mee heb gemaakt met wat er in de pakjes zat. Bijna alles wat ik gekocht heb valt onder beauty. Het leek me daarom wel leuk om er toch een soort mini verjaardags shoplog ervan te maken. Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden.

Het eerst natuurlijk de verjaardagskaart. Ik vond hem zo leuk met een cupcake erop die grotedeels van stof gemaakt is. Het is niet dat de binnenkant zo ongelijk gemaakt is, want dat is de envelop die ik er nog tussen had zitten haha. Deze kaart heb ik bij de Action gekocht. Daar hebben ze eigenlijk altijd wel hele leuke wenskaarten.
De eerste douchegel heeft de geur almond en macadamia. Deze heeft me ma zonder dat ze het wist zelf uitgekozen. Er waren namelijk 4 verschillende geuren en zij gaf aan deze het lekkerst te vinden. Die ging dus gelijk mee in mijn mandje. Ook is mijn ma helemaal gek van alles wat naar lavendel ruikt. Toen ik daar een douchegel van zag kon ik die dus ook zeker niet laten liggen. Beide douchegels komen van de Action.
Me ma had ook nog geen echte hand of nagelcreme. Dus toen ik deze zag is die ook meegegaan. Ik moet zeggen hij ruikt echt heel erg lekker. Ik hou sowieso van alles wat naar Aloƫ vera ruikt. Deze heb ik dus ook stiekem voor mezelf meegenomen. Deze hand en nagel creme heb ik bij de Big Bazar gekocht.
Een glasvijl stond ook al een tijdje op het verlanglijstje van me ma. Deze heb ik nu voor haar gekocht, want vond hem wel heel leuk met strass steentjes er op. Deze komt ook van de Big Bazar.
Ook nog een lekkere parfum erbij. Dit is een namaak van Jean Paul Gartier. Deze komt ook van de Big Bazar.
Ook nog een leuke lipgloss voor me ma gekocht van Miss Sporty. Het wordt eentonig, want  ook deze komt van de Big Bazar.
Omdat me ma lavendel heel erg lekker vind en ook veel geurkaarsjes gebruikt heb ik er ook nog een paar lavendel waxinelichtje erbij gedaan. 

Dit was mijn soort van mini shoplogje om jullie nieuwschierigheid te sussen door de foto die ik eerder vandaag geplaatst had. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden. Ik heb er verder geen prijzen bij gezet. Ik denk dat jullie dat wel begrijpen, want het zijn toch verjaardagscadeaus.

Veel Liefs,
Lies

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met ej moeder! Ze zal vast blij zijn met de cadeautjes:)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.