zaterdag 21 juli 2012

NYC - Madison Avenue & Big City Dazzle

Vandaag heb ik een kleine review en swatch voor jullie van 2 lakjes van NYC. Dit zijn de eerste lakjes die ik gekocht heb van NYC, dus ik was wel erg benieuwd naar hoe ze zouden zijn. Ik zeg alvast dat ik er niet ontevreden over ben. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.......

Ik heb de volgende 2 kleuren meegenomen : 226 - Madison Avenue en de 276 - Big City Dazzle. Ik heb bewust 2 kleurtjes meegenomen die ik nog niet in mijn stash heb zitten. Ik heb namelijk heel weinig rode kleurtjes terwijl ik rode nagellak wel erg mooi vind. Ook qua glitter lakjes heb ik veel lakjes, maar nog niet 1 zoals deze met de vele kleurtjes door elkaar.
Dit is de kleur 226 - Madison Avenue en vind dit een erg mooi kleurtje rood. Ik ben blij dat ik deze meegenomen heb. Hij dekt ook vrij snel, want na 2 laagjes is die al zoals op de foto. Over dit kleurtje ben ik erg tevreden.
En dit is het glitter lakje 276 - Big City Dazzle. Ik heb dit lakjes over de vorige kleur heen gedaan en vind he eigenlijk wel erg leuk staan. Alleen heb ik hier maar 1 laagje gebruikt en denk dat ik toch in vervolg 2 laagjes ga gebruiken zodat je nog iets meer glitters hebt. 

De lakjes van NYC vind ik erg fijn lakken. Al hebben ze wel een dun kwastje wat voor mij even wennen was. Ook staat er op de verpakking dat het Quick Dry is. Het droogt wel snel alleen als je meerdere laagjes doet dan duurt het wel langer voordat het droog is. Ik dacht namelijk dat het al droog was, maar toen ik wat ging rommelen in huis kwam ik erachter dat het toch beschadigd was en het dus niet zo snel droog was als ik dacht haha.

De prijs van deze lakjes van NYC is €2,29 en daarvoor heb je een potje van 9,7 ml.

Veel Liefs,
Lies