zondag 9 september 2012

Swatch : Nieuwe kleuren Catrice nagellak

De nieuwe nagellak kleurtjes van Catrice liggen nu al even in de winkel en natuurlijk kon ik het niet laten om er een paar te kopen. Als ik eerlijk ben had ik ze al even in huis, maar had ik er nog steeds geen swatch van gemaakt voor jullie. Vandaar dat ik vandaag swatches voor jullie heb van de nieuwe Catrice lakjes. Benieuwd naar de nieuwe kleurtjes? Kijk dan snel verder.......

Hier zie je 5 lakjes waarvan de laatste van mijn moeder is, omdat zij dat soort kleurtjes net iets mooier van als mij.
Van Links naar Rechts :
865 - Yellow Sub-Mandarin
880 - No Snow Petrol
875 - It's All I Can Blue
895 - I Am A Lob-Star
910 - Oh My Goldness!

865 - Yellow Sub-Mandarin - Ik kan het niet oranje noemen, maar ook weer niet geel. Het is een kleurtje die er net tussenin zit. Op het potje staat dat je het 2 keer moet aanbrengen. Zelf heb ik 3 laagjes gebruikt om het dekkend te krijgen.

880 - No Snow Petrol - Dit was 1 van de kleurtjes waar ik heel nieuwsgierig naar was. Door de kleur zitten namelijk donkerblauwe en paarse shimmers. Helaas is dat niet goed op de foto te zien.

875 - It's All I Can Blue - Een heel mooi blauw kleurtje. Alleen is die in het echt toch wel een stuk donkerder als dat je het op de foto ziet. Hoe die zo licht komt op de foto weet ik niet, maar bij elke foto kwam deze tint blauw erop. Deze dekte na 2 lagen.

895 - I Am A Lob-Star - Dit is een oranje/roestkleur achtig kleurtje. Op zich een heel mooi kleurtje. Deze dekte ook na 2 lagen.

910 - Oh My Goldness! - Dit is een hele mooie gouden glitter kleur. Ook op deze staat dat je het 2 keer moet aanbrengen, maar dat was niet voldoende en heb 3 lagen moeten aanbrengen.

Dit waren de 5 nieuwe lakjes van Catrice. Zelf vind ik ze wel heel erg mooi ondanks dat het laatste normaal geen kleur is die ik zou kopen. Ze lakken ook weer prima, want ze hebben hele brede kwastjes die erg fijn zijn. Het enige minpuntje vind ik de dekking van het eerste en laatste lakje, want die dekken echt niet na 2 laagjes. 

De prijs van de nagellak is €2,69 per stuk.

Hebben jullie zelf al 1 van de nieuwe nagellak kleuren van Catrice? 

Veel Liefs,
Lies

P.S. Misschien leuk om te vertellen dat dit alweer mijn 100e artikel is!