vrijdag 14 juni 2013

Nivea body milk voor onder de douche

Ik moet toch bekennen dat ik soms wel eens lui ben en dan zeker als het gaat om mijn lichaam van top tot teen insmeren. Toen ik hoorde van Nivea dat ze met een body milk en body lotion kwamen die je onder de douche kan gebruiken, was het voor mij zeker dat ik die gewoon moest proberen. Inmiddels heb ik al heel wat weken de body milk gebruikt en vandaag heb ik daarvan voor jullie een review. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.......

Nivea body milk voor onder de douche is zoals de naam al zegt een body milk die je onder de douche kan gebruiken. Je wast je eerst met je normale douchegel en daarna ga je op je nog natte huid de body milk aanbrengen. Het resultaat daarna is dat je een zijdezachte huid hebt die je niet nog eens hoeft in te smeren met een body lotion. Ik was hier echt heel erg benieuwd naar, want zou dit ook echt zo zijn en zou ik nooit meer een body lotion hoeven gebruiken?
De verpakking is heel simpel met een donkerblauwe kleur en witte letters en natuurlijk het Nivea logo erop. Zelf vind ik dat altijd wel heel mooi dat ze voor een simpel design kiezen en dat je eigenlijk gelijk kan zien dat een product van Nivea is. De dop zelf is ook simpel, maar doet prima zijn werk.

Nu weet ik dat veel mensen ook altijd heel benieuwd zijn naar de ingrediënten van een product, dus bij deze ook een foto met een overzicht van de ingrediënten. De meeste namen zeggen mij toch altijd vrij weinig, maar stukje bij beetje leer ik ze wel kennen.

De structuur van de body milk zelf is eigenlijk precies vergelijkbaar als die van een normale body lotion/body milk. Hierdoor vond ik het ook wel apart om het onder de douche aan te brengen, want ik dacht in eerste instantie dat je dat er gewoon weer zou afspoelen. Dit is niet het geval, want als je het afspoelt blijft er een soort van stroef/vettig laagje achter op je huid wat best wel apart aanvoelt. Ik wist namelijk niet of ik nou verder moest afspoelen totdat dit gevoel weg was. Dit hoefde niet, want het betekende dat de body milk al in je huid is getrokken. Zodra je je afgedroogd hebt voel je ook niks meer van dit laagje en is je droge huid veranderd in een gehydrateerde huid die ook zacht aanvoelt. De geur is zeer aangenaam en ook weer typisch een Nivea geur die je ook nog wel een tijdje blijft ruiken nadat je onder de douche vandaan bent gekomen.

Ik ben wat dat betreft heel erg tevreden over dit product en hij doet prima wat die beloofd. Mijn huid voelt gehydrateerd, glad en zacht aan. Alleen echt elke keer dat ik ga douchen gebruik ik het niet. Het is toch nog wel een iets ander effect als dat je een gewone body lotion of milk zal gebruiken. Ik gebruik het daarom ook echt op de dagen dat ik weinig tijd heb of echt een keer geen zin heb om mijn hele lichaam nog in te smeren na het douchen.

Deze body milk is speciaal voor de droge huid. Mocht je hier geen last van hebben is er ook variant voor de normale huid. Deze zit in een witte fles en is een body lotion voor onder de douche

Prijs : €5,99 voor een fles van 250 ml.

Heb jij deze Nivea body milk voor onder de douche al gebruikt? Hoe was jouw ervaring ermee?

Veel Liefs,
Lies